Kosmetika

Dr.Hauschka Čisticí pleťový balzám 75 ml

Čisticí pleťový balzám od značky Dr.Hauschka šetrně odstraňuje nečistoty, vyživuje a navrací pleti zdravý a svěží vzhled. Spolehlivě odstraní i voděodolný make-up.

529
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dr.Hauschka Čisticí pleťový balzám 75 ml

50141099

Úvod

Čisticí pleťový balzám od značky Dr.Hauschka šetrně odstraňuje nečistoty, vyživuje a navrací pleti zdravý a svěží vzhled. Spolehlivě odstraní make-up, odolná líčidla i každodenní znečištění pleti vlivem vnějších vlivů. Mycí gel se na vlhké pokožce promění v bohatý krémový balzám. Intenzivně pečuje o namáhanou pokožku, hydratuje a regeneruje. Respektuje přirozenou ochrannou bariéru pleti a chrání ji před vysušováním. Jeho jemné složení je ohleduplné k životnímu prostředí. Vhodný i pro muže s vousy.

Hlavní vlastnosti: 

  • šetrně čistí pleť
  • vyživuje a hydratuje
  • respektuje ochrannou bariéru pokožky

Použití

Krouživými pohyby naneste malé množství na vlhkou pokožku. Vzniklé mléko jemně vmasírujte do pokožky a smyjte vlažnou vodou. Používejte ráno i večer.


O značce

Značka Dr.Hauschka byla založena v roce 1967 Rudolfem Hauschkou, který při vývoji kosmetických přípravků zúročil své poznatky z homeopatie. Výrobky Dr.Hauschka obsahují především pečlivě vybrané výtažky z bylin pěstovaných v takzvaných biodynamických zahradách. Značka Dr.Hauschka zaručeně zaujme všechny, kteří mají blízko k antroposofické medicíně, upřednostňují kvalitní přírodní kosmetiku za příznivé ceny a chtějí osobně vyzkoušet účinky produktů biodynamického zemědělství.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.