Doplněk stravy

Terezia Bystrozrak 60 kapslí

Značka: TEREZIA

Terezia Bystrozrak je doplněk stravy s obsahem výtažků ze světlíku, měsíčku, šafránu, borůvky, kurkumy a zinku z dýňových semínek, který je důležitý pro náš zrak.

415

Cena za 1 kus: 6,92 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Terezia Bystrozrak 60 kapslí

50139476

Úvod

Terezia Bystrozrak obsahuje kombinaci rostlinných výtažků a zinku důležitých pro oči a dobrý zrak. Měsíček lékařský je přírodním zdrojem luteinu. Lutein se řadí mezi karotenoidy, nachází se ve vysoké míře v sítnici oka. Tělo ho nedokáže samo syntetizovat, proto je nutný jeho dostatečný příjem v potravě. S přibývajícím věkem jejich hladina postupně klesá. Extrakt šafránu setého je zdrojem karotenoidů crocinů. Barevnost karotenoidů předurčuje schopnost pohlcovat modré světlo. Borůvky obsahují antokyany a jiné flavonoidy (polyfenoly), které mají antioxidační účinky, spolu s kurkumou chrání buňky a tkáně před škodlivým působením kyslíkových radikálů.

Hlavní složky:

  • světlík lékařský pomáhá udržovat normální stav zraku
  • borůvky přispívají k normálnímu stavu zraku a normální činnosti cévní soustavy, příznivě působí na činnost kapilárních cév a žil v oku
  • zinek z dýňových semínek je potřebný pro udržení dobrého zraku a přispívá k normálnímu metabolismu vitaminu A

Dávkování

Užívejte 1 kapsli denně před jídlem. Kapsle se polyká celá a zapíjí vodou, nebo se rozdělí a obsah se nasype do jídla nebo do vody. Je možné užívat dle potřeby i dlouhodobě.


Složení

Šafrán setý 20 mg, lutein 20 mg, zinek 10 mg (100 % referenční hodnoty příjmu) v jedné kapsli.

1 kapsle obsahuje 530 mg směsi [dýňová semínka mletá (Cucurbita pepo) - zdroj zinku, měsíček lékařský (Calendula officinalis) extrakt květu 110 mg, světlík lékařský (Euphrasia officinalis) extrakt, brusnice borůvka (Vaccinium myrtillus) extrakt 70 mg, šafrán setý (Crocus sativus) extrakt (crociny 3%), kurkuma dlouhá (Curcuma longa) 10 mg]. Obal kapsle: želatina.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Vhodné pro celiaky. Uchovávejte mimo dosah dětí. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.