Potraviny a nápoje

St.Michel BIO Galetky máslové 130 g

Značka: ST.MICHEL

Máslové Galetky od značky St.Michel v BIO kvalitě jsou velmi lahodné a dokonale se rozplývají na jazyku. Pochutnejte si na výborných sušenkách kdykoliv během dne.

Skladem na e-shopu
55
Ušetříte 20%

Původní cena:  69 Kč  ·  sleva 14 Kč

Cena za 100 g: 42,31 Kč

Nejnižší cena před slevou: 69 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: St.Michel BIO Galetky máslové 130 g

50141333

Úvod

Máslové Galetky od značky St.Michel v BIO kvalitě jsou velmi lahodné a dokonale se rozplývají na jazyku. Pochutnejte si na výborných sušenkách, které navíc obsahují prvotřídní ingredience. Vezměte si je s sebou na hory, k televizi nebo do práce či školy. Sladké galetky vám zvednou náladu v každé situaci.

Hlavní vlastnosti: 

  • BIO složení
  • lahodná chuť
  • vyrobeny ve Francii

Složení

Pšeničná mouka* (66 %), třtinový cukr*, máslo* 16 %, vejce* 2,5 %, kypřicí látky: uhličitan amonný a uhličitan sodný; kyselina: kyselina citronová; přírodní aroma, jedlá mořská sůl, sušené odstředěné mléko*. *z ekologického zemědělství.

Alergeny: Obiloviny obsahující lepek (1), vejce (3), mléko (7). Může obsahovat stopy sóji (6), sezamu (11) a skořápkových plodů (8).


O značce

St. Michel je francouzská potravinářská společnost založená v roce 1905, se sídlem ve francouzské obci Contres. Firma vyrábí řadu sušenek a trvanlivé měkké pečivo, které dováží do 30 zemí světa. Jejich cukráři a pekaři používají jednoduché recepty s lokálními surovinami a s přídavkem jen nezbytného minima dochucovadel.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.