Kosmetika

HEI POA Tahiti Monoï oil Golden mother of pearl 100 ml

Značka: HEI POA
Produktová řada: Tahiti Monoï oil

Pure Tahiti Monoï oil Golden mother of pearl od značky HEI POA dokonale hydratuje pokožku těla i vlasy. Dodává pleti výživu a navrací lesk suchým vlasům. Se zlatými třpytkami.

285
Doprava zdarma

O produktu: HEI POA Tahiti Monoï oil Golden mother of pearl 100 ml

50138753

Úvod

Pure Tahiti Monoï oil Golden mother of pearl od značky HEI POA představuje exotický olej, který dokonale hydratuje jak pokožku těla, tak vlasy. Ať už jste na pláži nebo ve městě, tato malá lahvička s blahodárným olejem dodává pleti potřebnou výživu a navrací lesk poškozeným vlasům. Regeneruje suchou pleť, pečuje o matné vlasy bez lesku a kudrnaté kadeře. Monoï, tradiční olej používaný domorodými Polynésany, má široké využití také při masážích. Tento přírodní olej se extrahuje z kokosové dřeně, ve které se rozkládají poupata místní květiny tiaré (gardénie). Díky šetrnému zpracování si produkt zachovává nejvyšší kvalitu. Obsahuje navíc zlaté třpytky, jež se postarají o přitažlivý bronzový odstín i jemný třpyt vaší pokožky. Provoní vaše tělo smyslnou vůní kokosu a tiaré bez pocitu mastnoty.

Hlavní vlastnosti:

  • intenzivně hydratuje a regeneruje
  • vyživuje pokožku i vlasy
  • nezanechává mastný film

Použití

Pro každodenní použití na tělo, případně vlasy. Naneste na vlhkou pokožku a rozetřete na tělo lehkými masážními pohyby. Monoï olej je tradiční přírodní produkt, který tuhne při teplotách pod 24 °C. Chcete-li si plně vychutnat jeho výhody i v chladnější teplotě, umístěte uzavřenou lahvičku do teplé vody.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.