Elektronika

Concept Elite VV6030 fén na vlasy

Značka: CONCEPT

Profesionální fén Concept Elite VV6030 disponu pěti typy nástavců, funkcí ionizátoru a infračervenou technologií, která chrání vlasy před poškozením teplem.

1 999
Doprava zdarma

O produktu: Concept Elite VV6030 fén na vlasy

50140417

Úvod

Dopřejte si péči o vlasy jako od profesionálů, klidně každý den a v pohodlí vašeho domova! Fén na vlasy Concept VV6030 disponuje infračervenou a iontovou technologií, vysoce výkonným BLDC motorem s příkonem 2200 W, nadstandardní délkou kabelu 3 m, a 5 vyměnitelnými nástavci. Během fénování můžete volit ze 3 stupňů teploty a 2 rychlostí foukání. Nechybí ani funkce cool shot, která pomocí studeného vzduchu zafixuje váš finální účes.

Concept Elite VV6030 fén na vlasy3

Infračervené světlo chrání vlasy před poškozením, ionizátor zabraňuje elektrizování a krepatění

Moderní technologie infračerveného světla, kterou nabízí fén VV6030, urychluje celý proces sušení vlasů. Vlasy jsou prohřáté zevnitř a tím je zamezeno přesušení jejich vnější struktury. Infračervené záření proniká do vlasů, uzamyká v nich vlhkost a chrání je před poškozením. Výsledkem jsou regenerované, sametově hebké a lesklé vlasy. Ionizátor vytváří negativní ionty, které pronikají do struktury vlasu, hydratují ji a uhlazují roztřepený povrch. Opakovaným používáním ionizátoru předcházíte krepatění vlasů, usnadníte si úpravu a rozčesávání.

Difuzér dodá vašim vlasům objem, koncentrátor napomůže tvarování účesu

Difuzér patří mezi základní příslušenství většiny fénů. Je ideální k vysoušení kudrnatých vlasů, protože rozptyluje teplo rovnoměrně po celé hlavě a nepoškozuje kudrliny. Difuzér můžete využít i na rovné vlasy na zvětšení jejich objemu a k jemnému zvlnění. Model VV6030 Elite disponuje 2 typy difuzérů. Malý je vhodný pro vysoušení jemných vlasů, velký pro dosažení maximální objemu vašich vln. Koncentrátor umožňuje nasměrovat teplý vzduch z fénu přesně tam, kam potřebujete. Je ideálním pomocníkem při tvarování účesu nebo vysoušení vlasů přes kartáč. V základní výbavě fénu VV6030 naleznete hned 2 typy koncentrátoru: úzký pro nadýchané vlasy a široký pro dokonalé vyfoukání rovných vlasů.

Concept Elite VV6030 fén na vlasy2

Hlavní vlastnosti:

  • výkonný BLDC motor s příkonem 1 800 – 2 200 W
  • funkce ionizace
  • INFRARED BOOST - infračervené světlo pro šetrné vysoušení, snadné pronikání tepla s maximálním ohledem na vlasy
  • 5 nástavců: malý difuzér, velký difuzér, hřebenový nástavec - VOLUME BOOSTER, úzký koncentrátor, široký koncentrátor
  • COOL SHOT - studený vzduch pro finalizaci účesu
  • 2 rychlosti, 3 stupně teploty
  • odnímatelná zadní mřížka pro snadné čištění
  • délka kabelu: 3 m

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.