Potraviny a nápoje

St.Michel BIO Sušenky polomáčené 140 g

Značka: ST.MICHEL

Polomáčené sušenky od značky St.Michel v BIO kvalitě jsou velmi lahodné a dokonale se rozplývají na jazyku. Pochutnejte si na nich kdykoliv během dne.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: St.Michel BIO Sušenky polomáčené 140 g

50141334

Úvod

Polomáčené sušenky od značky St.Michel v BIO kvalitě jsou velmi lahodné a dokonale se rozplývají na jazyku. Pochutnejte si na výborných sušenkách, které navíc obsahují prvotřídní ingredience. Vezměte si je s sebou na hory, k televizi nebo do práce či školy. Sladká pochoutka vám zvedne náladu v každé situaci.

Hlavní vlastnosti: 

  • BIO složení
  • lahodná chuť
  • vyrobeny ve Francii

Složení

Pšeničná mouka* 43 %, mléčná čokoláda* 23 % (cukr*, kakaové máslo*, sušené plnotučné mléko*, kakaová hmota*), cukr*, máslo*, celozrnná pšeničná mouka* 8 %, ječný sladový sirup*, vejce* 1,7 %, kypřicí látky: uhličitany amonné, uhličitany sodné; kyselina: kyselina citronová; jedlá mořská sůl. *z ekologického zemědělství.

Alergeny: Obiloviny obsahující lepek (1), vejce (3), mléko (7). Může obsahovat stopy skořápkových plodů (8) a sezamu (11).


O značce

St. Michel je francouzská potravinářská společnost založená v roce 1905, se sídlem ve francouzské obci Contres. Firma vyrábí řadu sušenek a trvanlivé měkké pečivo, které dováží do 30 zemí světa. Jejich cukráři a pekaři používají jednoduché recepty s lokálními surovinami a s přídavkem jen nezbytného minima dochucovadel.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.