Sportovní výživa

WEIDER Isolate Whey čokoláda sáček 30 g

Značka: WEIDER

Prášek pro přípravu nápoje na bázi izolátu syrovátkové bílkoviny a enzymů. Určený pro osoby, které potřebují doplnit bílkoviny. Vhodný pro sportovce.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: WEIDER Isolate Whey čokoláda sáček 30 g

50121429

Úvod

Prášek pro přípravu nápoje na bázi izolátu syrovátkové bílkoviny a enzymů. WEIDER Isolate Whey čokoláda sáček je určený pro osoby, které potřebují doplnit bílkoviny. Vhodný je především pro sportovce, kteří jsou po velké fyzické zátěži. Bílkoviny přispívají k růstu a udržení svalové hmoty.

Hlavní vlastnosti:

  • 5 g BCAA v jedné porci
  • obohatí jídelníček kvalitní bílkovinou
  • vhodný pro sportovce po fyzické zátěži

Složení

90% (ISOLAC®) syrovátkový izolát1 (emulgátor: sojový lecitin (E322)), 6%kakaový prášek (Theobroma cacao L.), zahušťující látky: guarová guma (E412), xanthanová guma (E415); aroma, chlorid sodný, emulgátor: sojový lecitin (E322); sladidla: acesulfam K (E950), sukralóza (E955), steviol-glykosidy (E960); multi-směs enzymů: amyláza, proteáza, celuláza, lipáza a laktáza (DigeZyme®). 


Použití

Doporučená denní dávka: 30 g prášku = 1 porce.


Upozornění

Doplněk nenahrazuje vyváženou a různorodou stravu, která je pro správné fungování organismu nezbytně důležitá. Nepodávejte dětem. Dodržujte pitný režim a kvalitně se stravujte. Skladujte na chladném, suchém a temném místě, mimo dosah malých dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.