Veterinární přípravky

Menforsan Sprej proti značkování močí pro psy a kočky 500 ml

Značka: MENFORSAN
3.0

Menforsan Sprej proti značkování močí pro psy a kočky odrazuje zvířata od močení na ošetřené oblasti. Nezabarví žádný povrch a lze jej použít venku i doma.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 produktů značky Menforsan v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

265
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Menforsan Sprej proti značkování močí pro psy a kočky 500 ml

50141145

Úvod

Jak vysvětlit čtyřnohému kamarádovi, že věci, které jsou pro něj přirozené nesmí? Menforsan Sprej proti značkování močí pro psy a kočky je speciálně navržen tak, aby odrazoval zvíře od močení v místech, kde to nepovažujeme za vhodné. Týká se to především oken, rohů domu, fasád, kol vozidel či sloupků od plotu. Je účinnou výcvikovou pomůckou a také ochranou proti znečistění močí. Menforsan Sprej proti značkování nezabarví žádný povrch, a lze jej použít jak venku, tak v domácím prostředí.

Hlavní vlastnosti

  • odrazuje zvíře od močení na ošetřené oblasti
  • výborná výcviková pomůcka
  • vhodný k použití venku i doma

Složení

Aqua, Methyl Nonyl Cetona, Tridecet 15, Geraniol, Aceite De Lavandino, Chloromethylisothiazolinone, Methylisothiazolinone.


Použití

Na oblasti, které chcete chránit, používejte sprej během prvního týdne alespoň 2x denně, později stačí 3x týdně. I když počáteční nepříjemný zápach zmizí během několika sekund, účinek spreje přetrvává ještě dlouho po aplikaci.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.