Doplněk stravy

Himalyo Tibet COLLAGEN Powder 150 g

Značka: HIMALYO

Dostatek kolagenu se projevuje na kráse a pevnosti pokožky. Himalyo Tibet COLLAGEN Powder obsahuje hydrolyzovaný mořský kolagen typu I a II v optimálním poměru.

409

Cena za 100 g: 272,67 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 250 Kč.

O produktu: Himalyo Tibet COLLAGEN Powder 150 g

50141325

Úvod

Kolagen je spojován s krásou zejména proto, že jeho dostatek se projevuje na vzhledu a pevnosti pokožky. Navíc se kolagen podílí na struktuře kloubní chrupavky jejíž dobrý stav hraje roli ve funkčnosti pohybového aparátu. Náš organismus si kolagen dokáže vytvořit sám, ale už od 25. roku věku jeho produkce klesá a od 45. roku se kolagen přestává v našem těle tvořit téměř úplně.  Ač lze proces ztráty kolagenu zpomalit zdravým životním stylem, jeho ubývající hladinu je možné opět doplnit pouze samotným kolagenem.

Himalyo Tibet COLLAGEN Powder

Tento doplněk stravy obsahuje dva typy mořského kolagenu v kombinaci s extrakty z aceroly a rakytníku. Při jeho vývoji byl kladen důraz na schopnost přirozeného vstřebávání do lidského těla a maximální zabudování kolagenových do struktur pokožky. Obsahuje proto štěpenou neboli hydrolyzovanou formu kolagenu, která je daleko snáze vstřebatelná.

Hlavní vlastnosti

  • kolagen typ I a II v optimálním poměru
  • hydrolyzovaná forma pro lepší vstřebávání
  • v kombinaci s extrakty z aceroly a rakytníku

Dávkování

2 čajové lžičky (5 g prášku) zalijte 2 dl vody (či jiného nápoje), zamíchejte, nechte rozpustit a vypijte.


Složení

Složení 1 dávky (5 g prášku): hydrolyzovaný mořský kolagen typ I (výrobek z ryb) 4 666 mg, mořský kolagen typ II 184 mg, extrakt z aceroly (Malpighia glabra) 100 mg, extrakt z rakytníku tibetského (Hippophae tibetana) 40 mg, sladidlo – steviol-glykosidy 10 mg. Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování! Není určeno pro děti do 3 let. Užívání v době těhotenství a kojení konzultujte se svým lékařem. Doplňky stravy nejsou určeny k používání jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.