Čaje a čajové směsi

Nature Notea Čaj pečený sada Černý rybíz, Jahoda, Jablko, Rakytník, Zázvor a Borůvka 12x60 ml

Sada lahodných pečených čajů Nature Notea je skvělým dárkem, který zpříjemní chladné zimní dny a večery vašim blízkým.

499
Doprava zdarma

O produktu: Nature Notea Čaj pečený sada Černý rybíz, Jahoda, Jablko, Rakytník, Zázvor a Borůvka 12x60 ml

50142081

Úvod

Výběr šesti oblíbených příchutí pečených čajů Nature Notea potěší každého milovníka ovocných chutí. Ať už chcete udělat radost babičce, mamince, tchyni, kolegům v práci, paní učitelce nebo třeba jen sami sobě, s touto originální sadou neuděláte chybu! Je libo černý rybíz, rakytník nebo borůvku s kardamomem? Jahodu nebo jablíčko se skořicí? Nebo zimní klasiku se zázvorem? Vyzkoušejte všechny! Obsah skleničky jednoduše zalijte horkou vodou a v mžiku se můžete nechat unášet na lahodnou chutí a vůní. 

Tradiční postup výroby pečeného čaje

Pečené čaje značky Notea se vyrábějí ve východních Čechách ručním postupem tak, jak tomu bylo i v časech našich babiček. Všechny ingredience se pečou v peci a následně se ručně plní do skleniček způsobem, který zajistí správný poměr ovoce, cukru a vybraného koření. Pokud je zachován správný postup pečení, kdy ovoce s cukrem dostatečně zkaramelizuje, ale zároveň se nerozpadne, čaj se dokonale zakonzervuje, a při výrobě tudíž nejsou potřeba žádná umělá barviva či konzervanty.

Nature Notea Čaj pečený sada Černý rybíz, Jahoda, Jablko, Rakytník, Zázvor a Borůvka 12x60 ml2

Balení obsahuje:

  • 2 x Černý rybíz s kardamomem 60 ml
  • 2 x Jahoda se skořicí 60 ml
  • 2 x Jablko se skořicí 60 ml
  • 2 x Rakytník s kardamomem 60ml
  • 2 x Zázvor 60 ml
  • 2 x Borůvka s kardamomem 60 ml

Složení

Černý rybíz s kardamomem: voda, cukr, černý rybíz (45 % ovocného podílu výrobku), jablko, jahoda, višeň a kardamom (0,1 % výrobku).
Jahoda se skořicí: voda, cukr, jahoda (50 % ovocného podílu), jablko, višeň, červený rybíz a skořice (0,1 % výrobku).
Jablko se skořicí: voda, cukr, jablko (45 % ovocného podílu výrobku), jahoda, červený rybíz, malina a skořice (0,1 % výrobku).
Rakytník s kardamomem: voda, cukr, rakytník (45 % ovocného podílu výrobku), jablko, jahoda, malina a kardamom (0,1 % výrobku).
Zázvor: voda, cukr, zázvor (15 % ovocného podílu výrobku), jablko, červený rybíz a višeň.
Borůvka s kardamomem: voda, cukr, borůvka (35 % ovocného podílu výrobku), jablko, jahoda, červený rybíz, kardamom (0,1 % výrobku).


Použití

Pro přípravu 1 šálku horkého ovocného čaje nebo limonády s kouskami ovoce zalijeme celý obsah skleničky 300 ml horké nebo studené vody. Čaj není potřeba louhovat, nebo doslazovat.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.