Doplněk stravy

Curenzym Anixi 60 kapslí

Značka: CURENZYM

Enzymový komplex Curenzym Anixi je doplněný výtažkem z chmele, vitaminem C a železem. Obsahuje enzymy z papáji, ananasu a dalších neživočišných zdrojů.

885

Cena za 1 kus: 14,75 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Curenzym Anixi 60 kapslí

50141553

Úvod

Enzymový komplex Curenzym Anixi je doplněný vitaminem C, železem a výtažkem z chmele. Obsahuje enzymy z papáji, ananasu a dalších neživočišných zdrojů. Železo, v dobře vstřebatelné chelátové formě, stejně jako vitamin C, přispívá k normálnímu energetickému metabolizmu, a pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání. Dostatek vitaminu C má příznivý vliv na vstřebávání železa do organizmu.

Aktivní látky v přípravku Curenzym Anixi

  • enzymový komplex z neživočišných zdrojů
  • chmelový extrakt
  • vitamin C – přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév i k normální funkci imunitního systému
  • železo – přispívá k normálnímu energetickému metabolizmu a ke snížení únavy a vyčerpání

Dávkování

Užívejte 1-2 kapsle denně, na lačno 30-60 minut před jídlem. Zapijte dostatečným množství tekutiny.


Složení

Komplex enzymů (proteázy, lipázy, amylázy) výhradně z neživočišných zdrojů, Perluxan – extrakt z chmele, papain, bromelain, rutin, železo, vitamin C. Další složky: kapsle – hydroxypropylmethylcelulosa, voda, želatina, objemové činidlo – maltodextrin, protispékavá látka – stearan hořečnatý. Informace pro alergiky: může obsahovat stopy sóji, laktózy, mléka a pšenice.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.