Doplněk stravy

Jamieson NT-OX antioxidanty 60 tablet

Značka: JAMIESON

Jamieson NT-OX je antioxidační formule s vitaminy A a C a extrakty ze zeleného čaje a semínek vinné révy. Složení je doplněné o L-glutathion, lutein a lykopen.

NAVÍC Jamieson Vlasy & pokožka & nehty 60 tablet Při nákupu 3 ks doplňků stravy značky Jamieson získáte NAVÍC Jamieson Vlasy & pokožka & nehty 60 tablet za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
505

Cena za 1 kus: 8,42 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Jamieson NT-OX antioxidanty 60 tablet

50141699

Úvod

Jamieson NT-OX je antioxidační formule z vitaminů a přírodních extraktů, doplněná o L-glutathion, lutein a lykopen. Obsažené vitaminy E a C a selen přispívají k ochraně buněk před oxidačním stresem. Mezi účinné antioxidanty patří také zelený čaj a výtažky ze semen vinné révy.

Hlavní vlastnosti

  • vitamin E, vitamin C a selen přispívají k ochraně buněk před oxidačním stresem
  • vitamíny A a C podporují správnou činnost imunitního systému
  • extrakty ze semen vinné révy a zeleného čaje působí jako antioxidanty

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 tabletu, nejlépe s jídlem. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Aktivní látky: betakaroten, vitamín A (retinolacetát), vitamín C (kyselina L-askorbová), vitamín E (d-alfa-tokoferyl acetát), selen (z pivovarských kvasnic), L-glutathion, lutein, lykopen, extrakt z hroznových jadérek, extrakt ze zeleného čaje. Dále obsahuje: celulóza, modifikovaná celulózová guma (nosiče); rostlinná kyselina stearová, rostlinný stearan hořečnatý, křemičitan vápenatý, oxid křemičitý (plniva). Bez lepku, laktózy, umělých barviv, aromat a konzervačních látek.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.