Kosmetika

Green idea Hyaluronové sérum s hadím jedem 25 ml

Značka: GREEN IDEA
5.0

Green idea Hyaluronové sérum s hadím jedem je účinná péče o zralou pleť s vysokým liftingovým účinkem. Výsledkem je osvěžení a vypnutí pleti.

399
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Green idea Hyaluronové sérum s hadím jedem 25 ml

50141305

Úvod

Účinná péče o zralou pleť s vysokým liftingovým účinkem. Green idea Hyaluronové sérum s hadím jedem bylo vyvinuto na základě nejnovějších poznatků z oblasti fytofarmacie, dermatologie a kosmetické péče. Nabízí účinnou a efektivní pomoc v péči o zralou pokožku obličeje a dekoltu. Kombinuje dvě molekuly kyseliny hyaluronové, syntetický hadí jed a další aktivní látky jejichž výsledkem je osvěžení a vypnutí pleti.

Komplexní liftingový účinek

Menší molekuly kyseliny hyaluronové jsou schopné proniknout hlouběji do pokožky, kde oddalují tvorbu vrásek, naopak ty velké vyplňují a vyhlazují její povrch. Sérum obsahuje hadí jed, působící v malých dávkách jako šetrná alternativa botox injekcí, které jsou účinnou zbraní proti ochabování pleti. Extrakt ze smilu italského (Helichrysum Italicum) přispívá k regeneraci pokožky a syntéze kolagenu. Alantoin je látka, která pokožku účinně zklidňuje a výtažek z Aloe vera dodává potřebnou hydrataci.

Výsledek

  • regenerovaná, pružná a svěží pleť
  • pomáhá oddalovat ochabování pleti a tvorbu vrásek
  • hydratuje a zklidňuje pokožku

Složení

  • Sérum mimo jiné obsahuje: glycerin, kyselinu hyaluronovou, Aloe vera, panthenol, extrakt ze smilu italského, alantoin, vitamin E.
  • Neobsahuje alkohol, syntetickou parfemaci, syntetická barviva, parabeny či silikony.
  • Vyráběno šetrnou metodou za studena. Dermatologicky testováno.

Použití

Na čistou pleť obličeje a dekoltu naneste malé množství séra a jemně vmasírujte. Vyhněte se kontaktu se sliznicemi.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.