Kosmetika

Maria Nila Luminous Colour Booster Masque pro barvené vlasy 50 ml

Značka: MARIA NILA
Produktová řada: Luminous Colour
5.0

Maska na barvené vlasy Booster od značky Maria Nila hloubkově vyživuje a chrání vlasy před vyblednutím a ztrátou lesku. Zanechává pružné a hedvábně hebké kadeře.

259
Doprava zdarma

O produktu: Maria Nila Luminous Colour Booster Masque pro barvené vlasy 50 ml

50141733

Úvod

Maska na barvené vlasy Booster od značky Maria Nila hloubkově vyživuje, podporuje lesk a sytost barvy. Obsahuje výtažky z granátového jablka a komplex Colour Guard, který se postará o nedodolatelnou barvu i v případě, že od vaší návštěvy kadeřníka uplynulo již několik týdnů. Přípravek navrací vlasům vitalitu, bojuje proti mdlému vzhledu a zanechává je hedvábně hebké a pružné. Perfektně připravuje délky na následnou mechanickou úpravu. Tato péče působí jako maska na vlasy i kondicionér v jednom. Dodává vlasům příjemnou ovocnou vůni jablka, ostružiny a broskve.

Hlavní vlastnosti: 

  • působí jako maska i kondicionér v jednom produktu
  • chrání barvu před vyblednutím a ztrátě lesku
  • zanechává hedvábně hebké a pružné vlasy
  • přírodní a veganské složení
  • příjemná ovocná vůně

Použití

Naneste masku na umyté délky vlasů, nechte 3 minuty působit a opláchněte.


O značce

Maria Nila je švédská značka vlasové kosmetiky. Firma dbá na etickou a ekologickou výrobu a rovněž splňuje nejaktuálnější požadavky kadeřníků. Přípravky Maria Nila jsou šetrné k vlasům, vlasové pokožce i k životnímu prostředí. Mají přírodní průvod a jsou certifikované organizacemi Leaping Bunny, Vegan Society a PETA. Všechny produkty jsou 100% veganské, bez ftalátů a parabenů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.