Elektronika

Concept Perfect Skin PO2060 kosmetická ultrazvuková špachtle

Značka: CONCEPT
Produktová řada: Perfect Skin

Ultrazvuková špachtle Concept Perfect Skin PO2060 efektivně odstraní odumřelé kožní buňky a díky ultrazvukovým vibracím pleť hloubkově vyčistí.

1 999
Doprava zdarma

O produktu: Concept Perfect Skin PO2060 kosmetická ultrazvuková špachtle

50140400

Úvod

Dopřejte si péči jako z kosmetického salonu! Ultrazvuková špachtle Concept PO2060 je praktická kosmetická pomůcka, se kterou dosáhnete neočekávaných výsledků. Vyniká vysokofrekvenčními vibracemi až 42 kHz, díky kterým patří mezi nejlepší modely na trhu. Efektivně odstraní odumřelé kožní buňky a díky ultrazvukovým vibracím pleť hloubkově vyčistí. Je vhodná pro všechny typy pleti a vyplatí se používat v každém věku. Pomáhá s bojem proti akné a předchází vzniku prvních vrásek. Pravidelným používáním zlepšuje kvalitu pleti a posílí její pružnost. Dopřejte své pleti každý den 5 minut péče navíc, a ona vám to bohatě vrátí.

Concept Perfect Skin PO2060 kosmetická ultrazvuková špachtle3

Tři režimy provozu

Během režimu čištění pleti ultrazvuková špachtle odstraní odumřelé kožní buňky, nečistoty i zbytky make-upu a přebytečný kožní maz. Špachtli používejte na odlíčený, vlhký obličej. Na vyčištěný obličej následně naneste váš oblíbený pleťový krém nebo sérum. Pokud zvolíte režim Moisturizing, díky přerušovaným vibracím docílíte účinného zapracování pleťových přípravků, čímž zvýšíte jejich účinnost. Vaše pleť bude příjemně zjemněná, rozjasněná a krásně pružná. Přístroj držte přední stranou směrem k pleti, zvolte režim Lifting a hlavicí jemně přejíždějte po tváři směrem zezdola nahoru. Elektrostimulace napomáhá obnovit elasticitu pleti a zároveň ji zpevňuje a vyhlazuje.

Komfortní a efektivní použití

Špachtle nabízí funkci časovače, kdy se po 5 minutách provozu automaticky vypne (v režimu čištění za 3 minuty). Pohlídá vám tedy optimální dobu potřebnou pro ošetření pleti a zároveň brání před nechtěným vybitím. Pokud během práce přepnete na jiný režim, časovač zahájí nové odpočítávání. Ultrazvuková špachtle PO2060 je lehká, perfektně padne do ruky a díky bezdrátovému řešení nabízí pohodlné ovládání. Integrovaná Li-Ion baterie se dobíjí pomocí indukční nabíječky a USB kabelu, které jsou součástí balení. Nechybí ani praktický sáček pro hygienické uložení a hadřík na čištění hlavice.

Concept Perfect Skin PO2060 kosmetická ultrazvuková špachtle4

Hlavní vlastnosti:

  • režim Cleansing - hloubkové čištění pleti pomocí vysokofrekvenčních ultrazvukových vibrací (až 42 kHz)
  • režim Lifting - zpevnění pleti pomocí elektrostimulace (EMS)
  • režim Moisturizing - hydratace pleti a podpora vstřebání živin z kosmetických přípravků
  • voděodolnost IPX6
  • chytrý časovač: Cleansing - 3 min., Lifting - 5 min., Moisturizing - 5 min.
  • intuitivní ovládání jedním tlačítkem
  • doba nabíjení: 3 h
  • nabíjení: USB kabel
  • sáček na uskladnění

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.