Zdravotnické prostředky

GASTROTUSS Baby sirup 180 ml

Značka: GASTROTUSS

GASTROTUSS Baby sirup s obsahem alginátu, simetikonu a D-panthenolu pomáhá při gastroezofageálním refluxu, zmírňuje pálení žáhy a pocit napětí v břiše u kojenců a dětí.

249

Cena za 100 ml: 138,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: GASTROTUSS Baby sirup 180 ml

50128312

Úvod

Sirup proti refluxu u kojenců a dětí. GASTROTUSS pomáhá při pálení žáhy, pocitu cizího tělesa v krku, kyselém nebo zásaditém zvracení, zánětu nosohltanu, říhání, pocitu napětí v břiše, kašli, dysfonii (změna hlasu). Je určen k léčbě gastroezofageálního refluxu. GASTROTUSS Baby sirup obsahuje alginát hořčíku, simetikon a D-panthenol. Působí mechanicky, nemá celkové účinky na organismus. Sirup zklidní podráždění, zažene nepříjemný pocit pálení a dráždění na kašel, omezuje nadýmání a říhání a má regenerační účinky. Mohou ho užívat kojenci a děti do 12 let.

Účinné složky zdravotnického prostředku GASTROTUSS Baby sirup:

  • Alginát hořčíku se získává z mořských řas. Tvoří gelovou bariéru, která chrání jícen před podrážděním kyselým obsahem žaludku. Při refluxu se tak do jícnu nedostává kyselý obsah žaludku, ale pH neutrální gel tvořený alginátem.
  • Simetikon snižuje povrchové napětí a usnadňuje vstřebávání vzduchu, působí proti plynatosti.
  • D-panthenol pomáhá regenerovat sliznici jícnu a hltanu, podporuje hojení.

Dávkování

Kojencům do 5 kg tělesné hmotnosti podávejte 2,5-3 ml sirupu po krmení. Děti do 3 let věku užívají 5 ml po jídle a před spaním, děti do 12 let věku užívají 10-20 ml sirupu po jídle a před spaním, nedoporučí-li lékař jinak. Pokud dítě zvrací i po podání přípravku, podejte 1 ml přípravku navíc. Před použitím důkladně lahvičku protřepejte.


Složení

Alginát hořečnatý, simetikon, D-Panthenol, xanthanová guma, fruktóza, hydroxid sodný, dihydrogenuhličitan sodný, hydroxid sodný, methyl p-hydroxybenzoát, propyl p-hydroxybenzoát, přírodní ochucovadlo, čištěná voda.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené dávkování, dodržujte způsob užívání. Doporučuje se užít sirup alespoň 1 hodinu před nebo po podání jakýchkoliv léků. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neobsahuje lepek a laktózu.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.