Potraviny a nápoje

LifeFood Lifebar tyčinka fíková RAW BIO 47 g

Značka: LIFEFOOD

Fíková tyčinka Lifebar RAW BIO od značky LifeFood na datlové bázi skvěle chutná a zasytí vás kdykoliv během dne. Obsahuje datle, fíky, mandle a kešu oříšky.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: LifeFood Lifebar tyčinka fíková RAW BIO 47 g

50095313

Úvod

Fíková tyčinka Lifebar RAW BIO od značky LifeFood na datlové bázi skvěle chutná a zasytí vás kdykoliv během dne. Vychutnejte si ty nejlepší ingredience v BIO kvalitě. Sladká kombinace fíků, datlí, kešu oříšků a mandlí povzbudí vaše chuťové buňky a dodá energii. Mandle a kešu oříšky obsahují prospěšné tuky, a navíc si na nich výborně pochutnáte. Tyčinka se zpracovává při nízkých teplotách, proto si uchovává co nejvíce živin. Ve svých 100 g navíc ukrývá 9 g bílkovin a 8 g vlákniny, což jistě ocení nejen sportovci. Ideální do práce, školy nebo po tréninku.

Hlavní vlastnosti:

  • sytá svačinka plná energie
  • v BIO a RAW kvalitě
  • obsahuje mandle a kešu oříšky
  • slazená pouze ovocem
  • skvělá do práce, školy nebo po tréninku

Složení

Ovoce* (60 %), (datle*, sušené fíky* 27 %), OŘECHY* (40 %) (KEŠU OŘECHY*, MANDLE*); * = produkt ekologického zemědělství. Alergeny jsou vyznačeny velkým písmem. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, sezamu, skořápek a pecek.


O značce

Tyčinky LifeFood jsou ručně vyráběny z těch nejlepších tepelně nezpracovaných BIO surovin při teplotě do 45 °C, díky čemuž si uchovávají maximum přirozených výživných látek. Zajišťují rychlé doplnění energie a živin, ale i okamžité uspokojení, když vás honí mlsná.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.