Potraviny a nápoje

Ceria Hraška Vanilka bez cukru 250 g

Značka: CERIA

Hraška Vanilka bez cukru od značky Ceria je výživná a nutričně bohatá směs do koláčů a moučníků z kynutého těsta. Bezchybně spojí každé těsto i bez použití vajíček.

59

Cena za 100 g: 23,60 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Ceria Hraška Vanilka bez cukru 250 g

50094632

Úvod

Hraška Vanilka bez cukru od značky Ceria je výživná a nutričně bohatá směs do koláčů a moučníků z kynutého těsta. Připravíte z ní i palačinky, lívance nebo chutné sladké jednohubky jako obalované ovoce v těstíčku (ananas, banán či jablko). Je také skvělá do bešamelové omáčky, která následně spojí nákypy či žemlovku. Produkt obsahuje kvalitní bílkoviny a má vysoký obsah vlákniny. Z minerálů v ní najdete železo, hořčík a zinek. Diabetici ocení, že má navíc nízký glykemický index, což je pro ně velmi důležité. Bezchybně spojí každé těsto i bez použití vajíček.

Hlavní vlastnosti:

  • zvyšuje pojivost těst
  • vhodná do sladkých pokrmů
  • spojí těsto bez použití vajíčka
  • bez lepku
  • nízký glykemický index

Vysokou nutriční a gastronomickou hodnotu Hrašky ocenilo Ministerstvo zemědělství, udělením ceny zlatý klas (2008). Získala ocenění i v soutěži ZLATÉ PLODY jižní Moravy (2008).


Složení

Hrách žlutý, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), cukr řepný, vanilka, směs koření, přírodní antioxidant (kurkuma).


Použití

Ovoce v těstíčku – plátky jablek, banánů, ananasu apod. obalíme v suché směsi z Hrašky Vanilky a pak namočíme v těstíčku (100 g Hrašky smícháme s 200 ml vody či mléka). Smažíme na horkém tuku (kokosový olej). Hraška zlepšuje pojivost těst. Hraškou také snadno nahradíme vejce ve sladkých těstech 1 vejce = cca 20 g Hrašky Vanilka (1 polévková lžíce) + 40 ml vody.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.