Kosmetika

Natucain Revitalizující šampon 300 ml

Značka: NATUCAIN

Revitalizující šampon Natucain šetrně myje vlasy i pokožku hlavy a zanechává vzdušné a poddajné kadeře. Stimuluje růst vlasů, zabraňuje třepení a lámání konečků.

575
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Natucain Revitalizující šampon 300 ml

50142192

Natucain Revitalizující šampon 300 ml

Natucain Revitalizující šampon

Šampon s 94% přírodním původem složení, který díky obsahu MKMS24 a kofeinu stimuluje růst vlasů přímo u kořínků, a snižuje oxidační stres. Kofein pomáhá zmírnit sklony k vypadávání vlasů, je bohatý na antioxidanty, ale má také pozitivní vliv na tvorbu bílkovin a keratinu, díky kterým jsou vlasy silnější.

Natucain Revitalizující šampon 300 ml

Revitalizační šampon, který díky obsahu MKMS24 a kofeinu stimuluje růst vlasů přímo u kořínků, a snižuje oxidační stres. Kromě kofeinu a účinné látky MKMS24 obsahuje šampon extrakty ze superpotravin, jako je kurkuma, quinoa, amarant, zázvor a chia semínka.

Složení je 100% veganské bez obsahu silikonů a sulfátů.

Bambusovo-mátová vůně šamponu je osvěžující a působí povzbudivě, sprchování se tak stane revitalizujícím zážitkem.

O značce Natucain

Značka Natucain představuje zcela přírodní péči pro vlasy náchylné k vypadávání. Tonikum stimuluje růst vlasů o 93 %.* Vlasové tonikum ve spreji Natucain obsahuje aktivní účinnou látku MKMS24 vyrobenou z ingrediencí 100% přírodního původu, jakými jsou čočka, tymián a bambus. Tuto revoluční látku vyvinula německá doktorka Stefanie Seyda, která se již několik let aktivně podílela na vývoji průlomových účinných látek určených pro kosmetické přípravky. Natucain představuje spojení vědy a techniky, které prokazatelně pečuje o vlasy se sklony k vypadávání a podporuje jejich nový růst.

Vlasové tonikum 100% přírodního původu

* https://natucain.com/pages/studie-wirkung-natucain-haarwuchsmittel

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.