Kosmetika

Natucain Revitalizující maska 200 ml

Značka: NATUCAIN

Revitalizující maska Natucain intenzivně pečuje o vlasy, hloubkově hydratuje a regeneruje bez zatížení. Uhlazuje vlasové vlákno, zabraňuje třepení a lámání konečků.

619
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Natucain Revitalizující maska 200 ml

50142194

Úvod

Revitalizující maska Natucain intenzivně pečuje o vlasy, hloubkově hydratuje a regeneruje bez zatížení. Přípravek obsahuje 98 % přírodních látek včetně komplexu MKMS24, kofeinu a výtažky z kurkumy, které stimulují růst vlasů, bojují proti vypadávání a snižují oxidační stres. Maska chrání vlasové folikuly před poškozením a podporuje růst kvalitnějšího vlasového vlákna. Extrakt ze semínek quinoy proniká do vlasu, zvyšuje jeho elasticitu a zabraňuje třepení konečků. Výtažek z chia semínek má vyživující účinek. Zázvor aktivně uhlazuje délky a redukuje jejich krepatění. Po použití budou vaše vlasy vzdušné, poddajné a perfektně připravené na mechanickou úpravu.

Hlavní vlastnosti:

  • hloubkově hydratuje a regeneruje bez zatížení
  • stimuluje růst vlasů
  • uhlazuje délky a redukuje krepatění
  • zanechává hedvábně hebké vlasy
  • 98 % složek přírodního původu

Použití

Aplikujte malé množství po umytí šamponem. Aplikujte na vlhké vlasy, produkt vpracujte až ke konečkům. Nechte masku na vlasech po dobu 5 až 10 minut, ale můžete i déle na 20-30 minut pro hloubkové ošetření. Vlasy důkladně opláchněte. Nejlepších výsledků dosáhnete při kombinaci těchto produktů: Krok 1 - Šampon – Revitalizuje a šetrně čistí. Krok 2 - Kondicionér – Revitalizuje a posiluje vlasy. Krok 3 - Vlasové tonikum – Podporuje růst vlasů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.