Potraviny a nápoje

LifeFood Lifebar tyčinka meruňková RAW BIO 47 g

Značka: LIFEFOOD

Meruňková tyčinka Lifebar RAW BIO od značky LifeFood na bázi datlí skvěle chutná a zasytí vás kdykoliv během dne. Obsahuje mandle, para ořechy a sušené ovoce.

45

Cena za 100 g: 95,74 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: LifeFood Lifebar tyčinka meruňková RAW BIO 47 g

50093662

Úvod

Meruňková tyčinka Lifebar RAW BIO od značky LifeFood na bázi datlí skvěle chutná a zasytí vás kdykoliv během dne. Vychutnejte si ty nejlepší ingredience v BIO kvalitě. Sladkokyselá kombinace meruněk, datlí, para ořechů a mandlí povzbudí vaše chuťové buňky a dodá okamžitou energii. Lahodná ovocná tyčinka se pozvolna rozplývá na jazyku a uspokojí i ty nejnáročnější mlsouny. Ve svých 100 g navíc ukrývá 9 g bílkovin a 10 g vlákniny, což jistě ocení nejen sportovci. Ideální do práce, školy nebo po tréninku.

Hlavní vlastnosti:

  • sytá svačinka plná energie
  • v BIO a RAW kvalitě
  • obsahuje mandle a para ořechy oříšky
  • slazená pouze sušeným ovocem
  • skvělá do práce, školy nebo po tréninku

Složení

ovoce* (61 %) (datle*, sušené meruňky* 31 %), MANDLE*
* = produkt ekologického zemědělství. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů a sezamu. Může obsahovat kousky skořápek a pecek.


O značce

Tyčinky LifeFood jsou ručně vyráběny z těch nejlepších tepelně nezpracovaných BIO surovin při teplotě do 45 °C, díky čemuž si uchovávají maximum přirozených výživných látek. Zajišťují rychlé doplnění energie a živin, ale i okamžité uspokojení, když vás honí mlsná.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.