Potraviny a nápoje

LifeFood Lifebar Superfoods tyčinka Brazil Guarana RAW BIO 47 g

Značka: LIFEFOOD

Pokud hledáte přírodní energeťák, právě jste ho našli! Tyčinka Lifebar Superfoods Brazil Guarana RAW BIO od značky Lifefood vás zaručeně povzbudí. Obsahuje 4 % přírodní guarany.

35

Cena za 100 g: 74,47 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: LifeFood Lifebar Superfoods tyčinka Brazil Guarana RAW BIO 47 g

50093665

Úvod

Pokud hledáte přírodní energeťák, právě jste ho našli! Tyčinka Lifebar Superfoods Brazil Guarana RAW BIO od značky Lifefood vás zaručeně povzbudí. Obsahuje 4 % přírodní guarany, což odpovídá 80 mg kofeinu v jedné tyčince. Guarana se vyrábí ze semínek, která jsou sušená na slunci a obsahují 2 až 3x více kofeinu než kávové boby. Jedna tyčinka tak má stejný obsah kofeinu jako dva hrnky silné kávy. Je slazená pomocí datlí a dále v ní najdete chutné oříšky – mandle a para. Skvělou kompozici chutí vyvažuje lahodná pravá vanilka.

Hlavní vlastnosti:

  • vlije vám novou energii do žil
  • povzbuzující jako 2 hrnky silné kávy
  • obsahuje para ořechy a mandle
  • slazená pouze ovocem
  • BIO a RAW složení

Složení

Datle* (Saudská Arábie, Tunisko) (59 %), OŘECHY* (31 %) (PARA OŘECHY* 15 %, MANDLE*), kokos*, mletá guarana prášek* (4 %), vanilka mletá*; * = produkt ekologického zemědělství. Alergeny jsou vyznačeny velkým písmem. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, sezamu, skořápek a pecek. Tyčinka je zdrojem hořčíku a selenu. Obsahuje 113 mg/100 g hořčíku, což je 30 % referenční výživové hodnoty a 0,01 mg/100 g selenu, což je 18 % referenční výživové hodnoty.


Upozornění

Tyčinka není vhodná pro děti a kojící ženy.


O značce

Tyčinky LifeFood jsou ručně vyráběny z těch nejlepších tepelně nezpracovaných BIO surovin při teplotě do 45 °C, díky čemuž si uchovávají maximum přirozených výživných látek. Zajišťují rychlé doplnění energie a živin, ale i okamžité uspokojení, když vás honí mlsná.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.