Potraviny a nápoje

LifeFood Lifebar Superfoods tyčinka Chia Pistachio RAW BIO 47 g

Značka: LIFEFOOD

Tyčinka Lifebar Superfoods Chia Pistachio RAW BIO od značky LifeFood vám dodá potřebnou energii a živiny. Oříšky, semínka a sušené datle vás nastartují kdykoliv během dne.

39

Cena za 100 g: 82,98 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: LifeFood Lifebar Superfoods tyčinka Chia Pistachio RAW BIO 47 g

50096133

Úvod

Tyčinka Lifebar Superfoods Chia Pistachio RAW BIO od značky LifeFood vám dodá potřebnou energii. Obsahuje chia semínka, pistácie, pekanové ořechy a dávku zelené síly mladého ječmene. Dále v ní najdete sušené datle v té nejvyšší kvalitě, které se příjemně rozplývá na jazyku a potěší i ty největší mlsouny. Chia semínka skvěle zasytí a nastartují vás kdykoliv během dne. Ideální do práce, školy nebo po tréninku.

Hlavní vlastnosti:

  • sytá svačinka plná energie
  • v BIO a RAW kvalitě
  • obsahuje pistácie, mandle a kešu oříšky
  • slazená pouze ovocem
  • skvělá do práce, školy nebo po tréninku

Složení

Datle* (56 %), OŘECHY* (35 %) (MANDLE*, PARA OŘECHY*, PISTÁCIE* 4 %, PEKANOVÉ OŘECHY*, MANDLOVÁ PASTA*, PASTA Z KEŠU OŘÍŠKŮ*, PASTA Z LÍSKOVÝCH OŘÍŠKŮ*), chia semínka* (Salvia hispanica) (4 %), SEZAMOVÉ semínko*, sušená šťáva z mladého ječmene* (1,5 %), vanilka mletá*; * = produkt ekologického zemědělství. Alergeny jsou vyznačeny velkým písmem. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, sezamu, skořápek a pecek.


O značce

Tyčinky LifeFood jsou ručně vyráběny z těch nejlepších tepelně nezpracovaných BIO surovin při teplotě do 45 °C, díky čemuž si uchovávají maximum přirozených výživných látek. Zajišťují rychlé doplnění energie a živin, ale i okamžité uspokojení, když vás honí mlsná.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.