Potraviny a nápoje

LifeFood Lifebar Superfoods tyčinka Blueberry Quinoa RAW BIO 47 g

Značka: LIFEFOOD

Tyčinka Lifebar Superfoods Blueberry Quinoa RAW BIO od značky LifeFood je nabitá energií, a navíc se pyšní skvělou chutí! Obsahuje ovoce, semínka i kakaové máslo.

35

Cena za 100 g: 74,47 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: LifeFood Lifebar Superfoods tyčinka Blueberry Quinoa RAW BIO 47 g

50094132

Úvod

Tyčinka Lifebar Superfoods Blueberry Quinoa RAW BIO od značky LifeFood je nabitá energií, a navíc se pyšní skvělou chutí! Má potvrzený vysoký obsah antioxidantů a na 100 g obsahuje 10 g vlákniny. Najdete v ní ovoce – datle, maliny, borůvky, ale i semínka – slunečnicová, chia, quinou i pohanku. Lifebary jsou skvělé pro rychlé doplnění energie kdykoliv během dne. Sladká tyčinka se příjemně rozplývá na jazyku a potěší i ty největší mlsouny. Mějte vždy po ruce zdravou a výživnou svačinu.

Hlavní vlastnosti:

  • sytá svačinka plná energie
  • v BIO a RAW kvalitě
  • obsahuje slunečnicová a chia semínka
  • slazená pouze sušeným ovocem
  • skvělá do práce, školy nebo po tréninku

Složení

Ovoce* (66 %) (datle*, mrazem sušený borůvkový prášek* 5 %, moruše bílá*, mrazem sušený malinový prášek*), slunečnicové semínko* (19 %), aktivovaná pohanka* (5 %), aktivovaná quinoa* (5 %), chia semínka* (2 %) (Salvia hispanica), kakaové máslo*; * = produkt ekologického zemědělství. Tyčinka obsahuje 5837 μmol antioxidantů, což znamená, že pokrývá doporučenou denní dávku příjmu antioxidantů.


O značce

Tyčinky LifeFood jsou ručně vyráběny z těch nejlepších tepelně nezpracovaných BIO surovin při teplotě do 45 °C, díky čemuž si uchovávají maximum přirozených výživných látek. Zajišťují rychlé doplnění energie a živin, ale i okamžité uspokojení, když vás honí mlsná.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.