Potraviny a nápoje

LifeFood Lifebar Oat Snack s kousky čokolády BIO 40 g

Značka: LIFEFOOD

Měkká tyčinka s kousky čokolády Lifebar Oat Snack BIO od značky LifeFood potěší i ty nejnáročnější mlsouny a zároveň vás spolehlivě zasytí kdykoliv během dne.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: LifeFood Lifebar Oat Snack s kousky čokolády BIO 40 g

50141747

Úvod

Měkká tyčinka s kousky čokolády Lifebar Oat Snack BIO od značky LifeFood potěší i ty nejnáročnější mlsouny a zároveň vás spolehlivě zasytí. Obsahuje bezlepkové ovesné vločky z finské oblasti Utajärvi, které se vyznačují velkými a měkkými zrny. Tyčinka s čokoládovými kousky a oříšky je slazená lahodným kokosovým sirupem. Najdete v ní komplexní sacharidy, kvalitní bílkoviny (10 g na 100 g výrobku) i vlákninu. Ideální jako svačinka do školy, práce nebo po tréninku.

Hlavní vlastnosti:

  • sytá svačinka plná energie
  • v BIO a RAW kvalitě
  • obsahuje oříškové krémy
  • s kousky čokolády
  • skvělá do práce, školy nebo po tréninku

Složení

Bezlepkové OVESNÉ vločky* 27 %, kokosový sirup*, pasta z pražených KEŠU*, pasta z praženého slunečnicového semínka*, čokoláda s kokosovým cukrem* 10 % (kakaová pasta*, kokosový cukr*, kakaové máslo* 25 %, mořská sůl; kakaová sušina* nejméně 65 %), pražené KEŠU*, bambucké máslo*, pohanka*, mořská sůl. Může obsahovat stopy jiných ořechů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Alergeny jsou vyznačeny velkým písmem. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, sezamu, skořápek a pecek.


O značce

Tyčinky LifeFood jsou ručně vyráběny z těch nejlepších tepelně nezpracovaných BIO surovin při teplotě do 45 °C, díky čemuž si uchovávají maximum přirozených výživných látek. Zajišťují rychlé doplnění energie a živin, ale i okamžité uspokojení, když vás honí mlsná.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.