Potraviny a nápoje

LifeFood Raw čokoláda ořechy a třešně RAW BIO 70 g

Značka: LIFEFOOD

RAW BIO hořká čokoláda s ořechy a třešněmi od značky LifeFood skvěle chutná a potěší i ty nejnáročnější gurmány. Dokonale zapadne do vyváženého jídelníčku.

79

Cena za 100 g: 112,86 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: LifeFood Raw čokoláda ořechy a třešně RAW BIO 70 g

50141734

Úvod

RAW BIO hořká čokoláda s ořechy a třešněmi od značky LifeFood skvěle chutná a potěší i ty nejnáročnější gurmány. Obsahuje prémiové ingredience, které se dokonale rozplývají na jazyku. Lahodná a jemná čokoláda bez mléka a přidaného cukru skvěle zapadne do vašeho vyváženého jídelníčku. Kombinace 60 % kakaa s ořechy a třešněmi zaručeně probudí chuťové pohárky. Exkluzivní delikatesa pro milovníky kvalitní čokolády. 

Hlavní vlastnosti:

  • prémiová veganská čokoláda
  • lahodná chuť ořechů a třešní
  • obsahuje 60 % kakaa 
  • RAW a BIO kvalita
  • veganské složení

Složení

Raw kakaové máslo* (37 %), kakaový prášek nepražený*, raw sirup z agáve*, PARA OŘECHY* (6 %), sušené třešně* (6 %), rozinky Sultana*, mandle* (4 %), maca mletá*, kakaová sušina nejméně (60 %). Alergeny jsou vyznačeny velkým písmem. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů. 

* = produkt ekologického zemědělství


O značce

Produkty LifeFood jsou ručně vyráběny z těch nejlepších tepelně nezpracovaných BIO surovin při teplotě do 45 °C, díky čemuž si uchovávají maximum přirozených výživných látek. Zajišťují rychlé doplnění energie a živin, ale i okamžité uspokojení, když vás honí mlsná.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.