Potraviny a nápoje

LifeFood Lifebar Superfoods tyčinka Acai Banana RAW BIO 47 g

Značka: LIFEFOOD

Tyčinka Lifebar Superfoods Acai Banana RAW BIO od značky LifeFood vám dodá pořádnou dávku přírodní energie. Kombinuje ovoce, semínka a oříšky.

35

Cena za 100 g: 74,47 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: LifeFood Lifebar Superfoods tyčinka Acai Banana RAW BIO 47 g

50095092

Úvod

Tyčinka Lifebar Superfoods Acai Banana RAW BIO od značky LifeFood vám dodá pořádnou dávku energie. Kombinace para ořechů, čistého açai, banánu a šťávy z červené řepy představuje hodnotný koktejl živin, který vás povzbudí. Lifebary jsou skvělé pro rychlé doplnění energie kdykoliv během dne. Sladká tyčinka se příjemně rozplývá na jazyku a potěší i ty největší mlsouny. Mějte vždy po ruce zdravou a výživnou svačinu. Ideální do školy, práce nebo po tréninku.

Hlavní vlastnosti:

  • sytá svačinka plná energie
  • v BIO a RAW kvalitě
  • obsahuje ovoce, semínka a oříšky
  • slazená pouze sušeným ovocem
  • skvělá do práce, školy nebo po tréninku

Složení

Ovoce* (73 %) (datle*, sušené banány* 11 %, raw mrazem sušený açai prášek* 6 %, banánový prášek* 5 %, mrazem sušený brusinkový prášek*), OŘECHY* (25 %) (PARA OŘECHY*, MANDLE*, MANDLOVÁ PASTA*,KEŠU OŘECHY*, LÍSKOVÉ OŘECHY*), mrazem sušená šťáva z červené řepy* (2 %); * = produkt ekologického zemědělství. Alergeny jsou vyznačeny velkým písmem. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, sezamu, skořápek a pecek. Jedna tyčinka Lifebar Superfoods açai s banánem obsahuje 2933 μmol TE, proto pokrývá doporučenou denní dávku příjmu antioxidantů.


O značce

Tyčinky LifeFood jsou ručně vyráběny z těch nejlepších tepelně nezpracovaných BIO surovin při teplotě do 45 °C, díky čemuž si uchovávají maximum přirozených výživných látek. Zajišťují rychlé doplnění energie a živin, ale i okamžité uspokojení, když vás honí mlsná.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.