Potraviny a nápoje

LifeFood Life Crackers Rozmarýnové RAW BIO 90 g

Značka: LIFEFOOD

Pohankové placky s pekanovými ořechy a rozmarýnem Life Crackers od značky LifeFood skvěle chutnají výborně vás zasytí kdykoliv během dne. Skvělé s pomazánkami.

85

Cena za 100 g: 94,44 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: LifeFood Life Crackers Rozmarýnové RAW BIO 90 g

50141740

Úvod

Pohankové placky s pekanovými ořechy a rozmarýnem Life Crackers od značky LifeFood skvěle chutnají výborně vás zasytí kdykoliv během dne. Najdete v nich lněné i dýňové semínko, chutnají po česneku a bylinkách a svou provensálskou chutí potěší i ty nejnáročnější gurmány. Obsahují pouze celistvé suroviny v té nejpřirozenější podobě, proto si zachovávají velké množství živin. Pochutnáte si na nich samostatně nebo nutričně doplníte pomazánku, polévku či salát.

Hlavní vlastnosti:

  • alternativa k pečivu
  • skvěle doplní polévku nebo salát
  • nutričně vyvážená svačinka

Složení

Pohanka loupaná* (29 %), lněné semínko zlaté*, PARA OŘECHY* (24 %), mrkev*, dýňové semínko* (10 %), česnek*, mořská nerafinovaná sůl, rozmarýn sušený* (0,9 %). Alergeny jsou vyznačeny velkým písmem. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, sezamu, hořčičného semínka, sóji a celeru. * = produkt ekologického zemědělství


O značce

Produkty LifeFood jsou ručně vyráběny z těch nejlepších tepelně nezpracovaných BIO surovin při teplotě do 45 °C, díky čemuž si uchovávají maximum přirozených výživných látek. Zajišťují rychlé doplnění energie a živin, ale i okamžité uspokojení, když vás honí mlsná.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.