Potraviny a nápoje

LifeFood Life Crackers Italské RAW BIO 90 g

Značka: LIFEFOOD

Italské lněné placky s pohankou Life Crackers RAW BIO od značky LifeFood skvěle chutnají a výborně vás zasytí kdykoliv během dne. Skvělé k pomazánkám nebo salátům.

85

Cena za 100 g: 94,44 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: LifeFood Life Crackers Italské RAW BIO 90 g

50141741

Úvod

Italské lněné placky s pohankou Life Crackers RAW BIO od značky LifeFood skvěle chutnají a výborně vás zasytí kdykoliv během dne. Krekry z pohanky a lněného semínka jsou ochucené sušenými rajčaty a bazalkou. Jejich lahodná chuť potěší i ty největší gurmány. Obsahují pouze celistvé suroviny v té nejpřirozenější podobě, proto si zachovávají velké množství živin. Placky, nebo také nepečený chléb, jsou vhodné jako chutná alternativa k pečivu. Pochutnáte si na nich samostatně nebo nutričně doplníte polévku či salát.

Hlavní vlastnosti:

  • nutričně vyvážená svačinka
  • skvěle doplní polévku nebo salát
  • potěší i ty největší gurmány

Složení

Pohanka loupaná* (32 %), lněné semínko zlaté*, PARA OŘECHY, mrkev*, sušená rajčata* (16 %; rajčata*, sůl mořská), cibule*, česnek*, mořská nerafinovaná sůl, italské koření sušené* (0,3 %), bazalka sušená* (0,2 %). Alergeny jsou vyznačeny velkým písmem. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, sezamu a hořčičného semínka, sóji a celeru. * = produkt ekologického zemědělství


O značce

Produkty LifeFood jsou ručně vyráběny z těch nejlepších tepelně nezpracovaných BIO surovin při teplotě do 45 °C, díky čemuž si uchovávají maximum přirozených výživných látek. Zajišťují rychlé doplnění energie a živin, ale i okamžité uspokojení, když vás honí mlsná.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.