Potraviny a nápoje

LifeFood Life Crackers Konopné s chia RAW BIO 90 g

Značka: LIFEFOOD

Konopné Life Crackers s chia semínky RAW BIO od značky LifeFood skvěle chutnají a výborně vás zasytí kdykoliv během dne. Skvěle doplní pomazánky.

Skladem na e-shopu
79
Ušetříte 7%

Původní cena:  85 Kč  ·  sleva 6 Kč

Cena za 100 g: 87,78 Kč

Nejnižší cena před slevou: 85 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: LifeFood Life Crackers Konopné s chia RAW BIO 90 g

50141742

Úvod

Konopné Life Crackers s chia semínky RAW BIO od značky LifeFood skvěle chutnají a výborně vás zasytí kdykoliv během dne. Křupavé krekry z mandlí obsahují 4 druhy výživných semínek (konopné, chia, lněné, dýňové). Placky, nebo také nepečený chléb, jsou vhodné jako chutná alternativa k pečivu. Pochutnáte si na nich samostatně nebo se sladkými i slanými pomazánkami. Obsahují 24 g bílkovin na 100 g výrobku.

Hlavní vlastnosti:

  • zdravá a chutná svačinka
  • skvěle doplní slané i sladké pomazánky
  • vysoký obsah bílkovin

Složení

MANDLE* (36 %), lněné semínko zlaté*, dýňové semínko*, konopné semínko loupané* (15 %), chia semínka* (Salvia hispanica) (6 %), sůl růžová, kmín*. Alergeny jsou vyznačeny velkým písmem. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, sezamu, hořčičného semínka, sóji a celeru.

*produkt ekologického zemědělství


O značce

Produkty LifeFood jsou ručně vyráběny z těch nejlepších tepelně nezpracovaných BIO surovin při teplotě do 45 °C, díky čemuž si uchovávají maximum přirozených výživných látek. Zajišťují rychlé doplnění energie a živin, ale i okamžité uspokojení, když vás honí mlsná.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.