Dentální hygiena

Curaprox Hydrosonic PRO hydrosonický zubní kartáček

Značka: CURAPROX

Profesionální sonický kartáček Curaprox zajistí každodenní dokonalé čištění zubů a péči o dásně. Spojuje klasický a jednosvazkový kartáček v sonickém provedení.

4 390
Doprava zdarma

O produktu: Curaprox Hydrosonic PRO hydrosonický zubní kartáček

50142167

Úvod

Dopřejte si perfektní dentální hygienu, zdravé zuby i dásně a zářivý úsměv s hydrosonickou technologií! Kartáček Curaprox Hydrosonic PRO je profesionální zubní kartáček, se kterým bude každodenní dokonalé čištění zubů a dásní hračka. Kombinuje klasický a jednosvazkový kartáček v sonickém provedení, a díky hydrodynamickému efektu čistí také mezizubní prostory. Je nepostradatelným pomocníkem pro všechny, kdo mají fixní rovnátka, implantáty, korunky, zamiluje si jej ale každý, kdo si dává na ústní hygieně obzvlášť záležet. Kartáček je speciálně vhodný k čištění zubů během ortodontické léčby i po jejím skončení. Hydrosonický kartáček nabízí 7 čistících stupňů v rozmezí kmitů 22 000 až 42 000 za minutu, můžete si tak vybrat režim přesně podle vašich individuálních potřeb. Tělo kartáčku s funkčním nadčasovým designem je pogumované, je proto velmi příjemné do ruky, neklouže a bezpečně se s ním manipuluje. Na jedno nabití vydrží kartáček až 60 minut práce bez poklesu výkonu. Nabíjí se pomocí USB.

Švýcarská technologie čistících hlav

V balení naleznete 3 inovativní hlavice s velmi jemnými CUREN® vlákny: hlavice „sensitive“ a „power“ mají kapkovitý tvar, který je vhodný na obvyklé každodenní čištění zubů. Jednosvazková hlavice „single“ zajistí dokonalou péči o jednotlivé zuby, dásňový žlábek, body kontaktu mezi zuby a součásti ortodontických aparátků (fixních rovnátek a retainerů). Nástavce hlavic mají ergonomické ohnutí CURACURVE®, díky kterému se dostanete i na hůře přístupná místa v dutině ústní. Zadní strana všech hlavic je pogumovaná, čímž tlumí vibrace a dělá z čištění velmi příjemný zážitek.

Hlavní vlastnosti:

  • 7 čistících stupňů: 22 000 až 42 000 kmitů za minutu
  • snadné a intuitivní ovládání
  • lehký a kompaktní
  • nadčasové tělo kartáčku s pogumovaným povrchem
  • až 60 minut čištění na jedno nabití
  • 3 inovativní hlavice s velmi jemnými CUREN® vlákny
  • nástavce hlavic mají 10°/15° ergonomické ohnutí CURACURVE®

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.