Kosmetika

BIO BIONE Cannabis Zvláčňující a regenerační pleťový krém 51 ml

Značka: BIO BIONE
Produktová řada: Cannabis

BIO BIONE Cannabis Zvláčňující a regenerační pleťový krém obsahuje olej z konopí + konopný extrakt. Hydratuje, vyživuje a zklidňuje pokožku.

95
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: BIO BIONE Cannabis Zvláčňující a regenerační pleťový krém 51 ml

50140299

Úvod

BIO BIONE Cannabis Zvláčňující a regenerační pleťový krém obsahuje olej z konopí v kombinaci s extraktem z listů, aby bylo dosaženo maximálního spektra cenných látek z této výjimečné rostliny. Krém s fyziologickým pH dále tvoří hydratační složky panthenol a glycerin, bambucké máslo, které chrání před UV zářením, vitamin E a protivráskový oleoamin. Výživné složení je doplněno o inositol, označovaný jako B8 – takzvaný vitamín mládí a vitality. Velmi lehká textura krému se rychle vstřebává, zvláčňuje pokožku a chrání ji před vysoušením.

Obsahuje výtažky z konopí

Vedle nenasycených mastných kyselin, fytosterolů a fosfolipidů poskytuje konopí i řadu antioxidantů, bio minerálů, vitamínů, karotenoidů a chlorofylů. Olej a extrakt z konopí podporují zklidnění a regeneraci pokožky, a jsou vhodné k péči o problematickou pokožku se sklonem k ekzému, lupénce či akné.

Výsledek

  • pokožka je pružná a vypnutá
  • hydratuje a chrání pokožku
  • zklidňuje pokožku a podporuje její regeneraci

Složení

Kokosový olej, glycerin, bambucké máslo, alantoin, panthenol, vitamin E, konopný olej, konopný extrakt. Neobsahuje silikony ani parabeny.


Použití

Aplikujte samostatně nebo jako výživný a ochranný podklad pod make-up, stíny či pudr. Naneste na špičky prstů a jemně rovnoměrně rozetřete v tenké vrstvičce na pokožku tváře, krku a dekoltu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.