Kosmetika

BIO BIONE Cannabis + Kaštan Žíly a cévy bylinný balzám 200 ml

Značka: BIO BIONE
Produktová řada: Cannabis
5.0

BIO BIONE Cannabis + Kaštan Žíly a cévy je bylinný balzám s konopím a kaštanem koňským k masáži pokožky při pocitu těžkých nohou.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 produktů značky Bio Bione v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024, nebo do vyprodání zásob.
119
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: BIO BIONE Cannabis + Kaštan Žíly a cévy bylinný balzám 200 ml

50129011

Úvod

Bylinný balzám s konopným olejem a kaštanem koňským. Používá k masáži pokožky při pocitu těžkých nohou. Díky obsaženým aktivním složkám má hřejivý účinek, který podporuje uvolňující efekt masáže. BIO BIONE Cannabis + Kaštan Žíly a cévy obsahuje olej ze semen konopí v kombinaci s extraktem z celé listové části rostliny, a dále hydratační a zvláčňující složky – glycerin, bambucké máslo, panthenol a allantoin. Přípravek má velmi jemnou emulzní texturu, rychle se vstřebává a zanechává příjemný pocit.

Hlavní vlastnosti

  • k masáži pokožky při pocitu těžkých nohou
  • obsahuje konopím a kaštan koňský
  • konopný olej má zklidňující účinky na pokožku

Složení

Glycerin, mentol, kafr, bambucké máslo, extrakt z kaštanu koňského, panthenol, extrakt ze semen vinné révy, alantoin, konopný olej, konopný extrakt. Vyrobeno v BIO formulaci, neobsahuje ropné produkty, silikony, SLES, etoxyláty ani parabeny.


Použití

Balzám naneste na pokožku a provádějte 5-15minutovou masáž, směrem od konce nohou k trupu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.