Kosmetika

BIO BIONE Kozí syrovátka Micelární čisticí pleťové mléko 255 ml

Značka: BIO BIONE
Produktová řada: Kozí syrovátka
5.0

BIO BIONE Kozí syrovátka Micelární čisticí pleťové mléko s konopím má výtečnou čisticí účinnost pro každý typ pleti. Zajišťuje výživu a příznivou hydrataci.

89
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: BIO BIONE Kozí syrovátka Micelární čisticí pleťové mléko 255 ml

50140303

Úvod

Luxusní odličovací pleťové mléko s obsahem konopí a syrovátky z kozího mléka má výtečnou čisticí účinnost pro všechny typy pokožky. BIO BIONE Kozí syrovátka Micelární čisticí pleťové mléko zajišťuje příznivou hydrataci pleti, a omezením glykace bílkovin zlepšuje její elasticitu a vláčnost. Obsažená bioaktivní aminokyselina glycin, potlačuje rozvoj mnoha kožních mikrobů, urychluje obnovu kyselého a mastného ochranného filmu na pokožce. Působení proti tvorbě vrásek zajišťuje kreatin a dva typy kyseliny hyaluronové: nízkomolekulární i vysokomolekulární pro hlubší penetraci i pro vyhlazení povrchu pleti.

Syrovátka z kozího mléka

Kozí syrovátka obsahuje imunoglobuliny, laktoferin, laktoperoxidázu, aminokyseliny, řadu vitaminů a minerálních látek, organické mastné kyseliny, kasein a další složky, které podporují vláčnost a hebkost pokožky.

Výsledek

  • určeno k hloubkovému vyčištění pleti
  • postará se i o elasticitu a vláčnost pokožky
  • vyživuje pleť a působí proti tvorbě vrásek
  • hypoalergenní parfemace – vhodné i pro citlivou pleť

Složení

Glycerin, panthenol, alantoin, vitamin E, kyselina hyaluronová, kreatin, taurin, urea, kyselina listová, extrakt z kozího mléka, konopný extrakt. Bez parabenů, bez silikonů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.