Kosmetika

BIO BIONE Kozí syrovátka Micelární čisticí pleťová voda 255 ml

Značka: BIO BIONE
Produktová řada: Kozí syrovátka

BIO BIONE Kozí syrovátka Micelární čisticí pleťová voda je určená k hloubkovému čištění i hydrataci pleti. Obsahuje také konopný extrakt, panthenol a ureu.

89
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: BIO BIONE Kozí syrovátka Micelární čisticí pleťová voda 255 ml

50140304

Úvod

BIO BIONE Kozí syrovátka Micelární čisticí pleťová voda je určená k hloubkovému čištění pleti po použití pleťového mléka, nebo zcela samostatně. Zajišťuje příznivou hydrataci pleti, a omezením glykace bílkovin zlepšuje její elasticitu a vláčnost. Obsahuje tradiční osvědčené ingredience v moderním spojení s dalšími aktivními látkami. Kromě syrovátky a konopného extraktu jsou to například hydratační složky glycerin, urea a panthenol, a také alantoin, který podporuje obnovu pokožky i její zklidnění. Obsažený oleoamin dodává bioaktivní aminokyselinu glycin potlačující rozvoj mnoha kožních mikrobů, a urychluje obnovu kyselého a mastného ochranného filmu na pokožce.

Syrovátka z kozího mléka

Kozí syrovátka obsahuje imunoglobuliny, laktoferin, laktoperoxidázu, aminokyseliny, řadu vitaminů a minerálních látek, organické mastné kyseliny, kasein a další složky, které podporují vláčnost a hebkost pokožky.

Výsledek

  • určeno k hloubkovému čištění pleti
  • podporuje příznivou hydrataci pleti
  • hypoalergenní parfemace – vhodné i pro citlivou pleť

Složení

Glycerin, urea, panthenol, konopný extrakt, alantoin, taurin, extrakt z kozího mléka, niacinamid, kyselina listová, kyselina hyaluronová. Bez parabenů, bez silikonů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.