Kosmetika

BIO BIONE Kozí syrovátka Balzám na ruce 205 ml

Značka: BIO BIONE
Produktová řada: Kozí syrovátka

BIO BIONE Kozí syrovátka Balzám na ruce s konopím a koenzymem Q10 se postará o zvláčnění a výživu pokožky. Rychle se vstřebává a zanechává na rukou příjemný pocit.

65
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: BIO BIONE Kozí syrovátka Balzám na ruce 205 ml

50140307

Úvod

BIO BIONE Kozí syrovátka Balzám na ruce s konopím a koenzymem Q10 se postará o promaštění a výživu pokožky. Kromě syrovátky z kozího mléka obsahuje pěsticí rostlinné oleje – arganový, kokosový a bambucké máslo, které báječně zvláčňují pokožku + další hydratační složky – glycerin, panthenol a ureu. Olej z konopí a alantoin napomáhají zklidnění a regeneraci, pokud je vaše pokožka často podrážděná. O další výživu se postarají zejména koenzym Q10 + niacinamid, a také a přírodní extrakt z plodů baobabu. Balzám používá moderní emulzní systém – je tedy velmi jemný, rychle se vstřebává a zanechává na rukou příjemný pocit.

Syrovátka z kozího mléka

Kozí syrovátka obsahuje imunoglobuliny, laktoferin, laktoperoxidázu, aminokyseliny, řadu vitaminů a minerálních látek, organické mastné kyseliny, kasein a další složky, které podporují vláčnost a hebkost pokožky.

Výsledek

  • pokožka je příjemně měkká a vláčná
  • syrovátka a rostlinné oleje hydratují a vyživují pokožku
  • napomáhá zklidnění a regeneraci
  • hypoalergenní parfemace – vhodné i pro citlivou pokožku

Složení

Kokosový olej, glycerin, urea, konopný extrakt, konopný olej, bambucké máslo, extrakt ze semen baobabu, extrakt z kozího mléka, arganový olej, koenzym Q 10, niacinamid, kyselina listová, vitamin E, alantoin, panthenol. yrobeno v BIO formulaci. Neobsahuje ropné produkty, silikony, syntetická barviva či parabeny.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.