Kosmetika

BIO BIONE Kozí syrovátka Mycí gel pro intimní hygienu 260 ml

Značka: BIO BIONE
Produktová řada: Kozí syrovátka

BIO BIONE Kozí syrovátka Mycí gel je šetrný přípravek s konopím a kyselinou mléčnou pro každodenní intimní hygienu moderní ženy.

99
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: BIO BIONE Kozí syrovátka Mycí gel pro intimní hygienu 260 ml

50140311

Úvod

BIO BIONE Kozí syrovátka Mycí gel je šetrný přípravek s konopím a kyselinou mléčnou pro každodenní intimní hygienu moderní ženy. Tento krémový gel má velmi nízké pH, respektující přirozené prostředí v pochvě. Zdravé poševní mikroklima produkuje značné množství kyseliny mléčné, která chrání sliznici před vniknutím a přemnožením mikroorganismů a případnou nepříjemnou infekcí. Přípravek obsahuje také extrakt z listů konopí a panthenol, které podporují regeneraci a zklidňují případné podráždění.

Syrovátka z kozího mléka

Kozí syrovátka obsahuje imunoglobuliny, laktoferin, laktoperoxidázu, aminokyseliny, řadu vitaminů a minerálních látek, organické mastné kyseliny, kasein a další složky, přispívající ke komfortu pokožky či sliznic.

Výsledek

  • ochrana, výživa, regenerace
  • respektuje přirozené pH v pochvě
  • s lehkou hypoalergenní parfemací

Složení

Mycí gel mimo jiné obsahuje: kyselinu mléčnou, extrakt z kozího mléka, panthenol, konopný extrakt. Vyrobeno v BIO formulaci. Neobsahuje SLS, SLES, silikony či parabeny. S lehkou hypoalergenní parfemací.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.