Doplněk stravy

Generica Betaglukan 120 mg 60 kapslí

Značka: GENERICA

Generica Betaglukan 120 mg je doplněk stravy, který obsahuje přírodní betaglukany z hlívy ústřičné doplněné vitaminem C pro zdravou imunitu. Vhodné pro dospělé i děti od 3 let.

465

Cena za 1 kus: 7,75 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Generica Betaglukan 120 mg 60 kapslí

50141943

Úvod

Zdravá imunita. Přípravek Generica Betaglukan 120 mg obsahuje vysoce čistý (93 %) betaglukan (1,3/1,6 D) získaný z čerstvé hlívy ústřičné a vitamin C, který příznivě ovlivňuje náš imunitní systém. Čistota betaglukanu zvyšuje jeho účinnost a bezpečnost. Přípravek je vhodný pro děti od 3 let, dospělé i seniory.

Hlavní vlastnosti:

  • obsahuje vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému, pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání, chrání buňky před oxidativním stresem a příznivě ovlivňuje činnost nervové soustavy
  • přípravek je vhodný na dlouhodobou podporu imunity, v období zvýšených nároků na organismus, v období rekonvalescence, při nástupu do školy
  • na dlouhodobou podporu imunity stačí užívat 1 kapsli denně

Dávkování

Užívejte 1 kapsli 1x denně před jídlem, a to dlouhodobě (minimálně 2-3 měsíce). Při zvýšených nárocích na organismus se doporučuje užívat u dětí 2 kapsle 1x denně po dobu 5 až 7 dnů, u dospělých 3 kapsle 1x denně po dobu 5 až 7 dnů. Zapijte kapsli vodou.


Složení

Betaglukan (1,3/1,6 D) z hlívy ústřičné (Pleurotus ostreatus) 120,0 mg, vitamin C 120,0 mg (150 % referenční hodnoty příjmu) v jedné kapsli.

Kyselina L-askorbová, betaglukan z hlívy ústřičné, obal kapslí: hydroxypropylmethylcelulosa, čištěná voda, koncentrát ze světlice barvířské; protispékavá látka: stearan hořečnatý.


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není vhodný pro děti do 3 let. V případě těhotných a kojících žen je třeba užívání přípravku konzultovat s lékařem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neobsahuje lepek, laktózu ani cukr. Přípravek nesmí užívat lidé s transplantovanými orgány.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.