Kompletní krmivo

Calibra VD Dog Diabetes&Obesity 2 kg

Značka: CALIBRA

Kompletní dietní krmivo pro psy Calibra VD Dog Diabetes & Obesity vyniká nízkým obsahem kalorií a sacharidů, a vysokým podílem kvalitních proteinů.

NAVÍC Calibra miska nerezová 710 ml Při nákupu produktů značky Calibra v minimálně hodnotě 700 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Calibra misku nerezovou 710 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
509
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Calibra VD Dog Diabetes&Obesity 2 kg

50142134

Úvod

Kompletní dietní krmivo pro psy Calibra VD Dog Diabetes & Obesity vyniká nízkým obsahem kalorií a sacharidů, a vysokým podílem kvalitních proteinů. Receptura obsahuje zvýšené množství vlákniny, speciální složky pro optimalizaci koncentrace glukózy v krvi a využití tuků, zdroje škrobu s nízkým glykemickým indexem a také L-karnitin, vitamíny a antioxidanty. Před použitím nebo před prodloužením doby používání se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře.

Indikace:

  • dietetická podpora při Diabetes mellitus
  • redukce hmotnosti
  • udržování hmotnosti

Složení:

Kuřecí protein, kukuřice (20 %), krůtí protein, ječmen (10 %), sušená jablka, kukuřičný gluten, lososový olej, lignocelulóza, hydrolyzovaná kuřecí játra, pivovarské kvasnice, slupky a semena Psyllium (0,5 %), chlorid sodný, řasy (0,5 %, Schizochytrium limacinum), glukosamin (1 000 mg/kg), chondroitin sulfát (800 mg/kg), frukto-oligosacharidy (220 mg/kg), β-glukany (200 mg/kg), mannan-oligosacharidy (180 mg/kg), extrakt z Yucca schidigera (150 mg/kg), kurkuma a bezkofeinový extrakt ze zeleného čaje (zdroje flavonoidů 160 mg/kg a polyfenolů 80 mg/kg), Lactobacillus acidophilus HA–122 inaktivovaný (15 × 109 buněk/kg). Zdroje sacharidů: kukuřice, ječmen.


Dávkování

Doporučená doba použití: Diabetes mellitus: od počátku do 6 měsíců. Na snížení nadměrné tělesné váhy: do dosažení cílové tělesné váhy a poté, je-li to vyžadováno k udržení cílové tělesné váhy. Voda musí být vždy k dispozici. Krmivo podávejte suché nebo mírně navlhčené.

Calibra VD Dog Diabetes&Obesity 2 kg


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.