Kompletní krmivo

Calibra VD Cat Renal&Cardiac 2 kg

Značka: CALIBRA

Calibra VD Cat Renal&Cardiac je kompletní krmivo pro kočky se sníženým obsahem sodíku a fosforu k podpoře ledvinové funkce v případě ledvinové nedostatečnosti.

NAVÍC Calibra miska nerezová 710 ml Při nákupu produktů značky Calibra v minimálně hodnotě 700 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Calibra misku nerezovou 710 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
689
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Calibra VD Cat Renal&Cardiac 2 kg

50142140

Úvod

Kompletní dietní krmivo pro kočky z rýže a vajec, které se podává při renální insuficienci a renálním selhání, k podpoře léčby srdečních onemocnění a hypertenze. Receptura se sníženým obsahem sodíku a fosforu, optimální koncentrací draslíku a komplexem látek Circulatory System Health Complex k podpoře funkce ledvinových tkání a kardiovaskulárního systému (vysoký obsah argininu a taurinu, vitamíny a antioxidanty a vysoký obsah omega-3). Před použitím nebo před prodloužením doby používání se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře.

Indikace:

  • dietetický management při ledvinové insuficienci a renálním selhání
  • podpora při léčbě srdečních onemocnění
  • podpora léčby hypertenze

Složení:

Rýže (45 %), sušená vejce (20 %), kuřecí tuk (konzervováno tokoferoly), hráškový protein, sušená jablka, lososový olej (2 %), pivovarské kvasnice, hydrolyzovaná kuřecí játra, uhličitan vápenatý (1,5 %), řasy (1 %, Schizochytrium limacinum), citrát draselný (1 %), kultura ušlechtilých kvasinek, frukto-oligosacharidy (220 mg/kg), β-glukany (200 mg/kg), mannan-oligosacharidy (180 mg/kg), Yucca schidigera (150 mg/kg), extrakty z kurkumy a zeleného čaje (zdroj polyfenolů 80 mg/kg a flavonoidů 40 mg/kg), Lactobacillus acidophilus HA – 122 inaktivovaný (15×109 buněk/kg). Zdroj bílkovin: sušená vejce, hráškový protein.


Dávkování

Doba podávání krmiva by měla být: v případě chronické ledvinové nedostatečnosti od počátku do 6 měsíců, v případě dočasné ledvinové nedostatečnosti od 2 do 4 týdnů, v případě chronické srdeční nedostatečnosti od počátku do 6 měsíců. Krmivo podávejte suché nebo mírně navlhčené. Voda musí být vždy k dispozici.

Calibra VD Cat Renal&Cardiac 2 ks


Upozornění

Před použitím nebo před prodloužením doby používání se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře. Doporučujeme nejméně jednou za 6 měsíců konzultovat další užívání s veterinářem a pokud se stav vaší kočky při užívání veterinární diety jakýmkoli způsobem zhorší, je nutné vyhledat okamžitou veterinární konzultaci.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.