Kompletní krmivo

Calibra VD Cat Gastrointestinal&Pancreas 2 kg

Značka: CALIBRA

Calibra VD Cat Gastrointestinal&Pancreas je vysoce stravitelné kompletní krmivo pro kočky se zvýšeným obsahem sodíku a draslíku.

NAVÍC Calibra miska nerezová 710 ml Při nákupu produktů značky Calibra v minimálně hodnotě 700 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Calibra misku nerezovou 710 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
569
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Calibra VD Cat Gastrointestinal&Pancreas 2 kg

50142141

Úvod

Kompletní dietní krmivo pro kočky s obsahem lososa a rýže. Calibra VD Cat Gastrointenstinal&Pancreas je vysoce stravitelné krmivo se zvýšeným obsahem sodíku a draslíku, které by mělo být podáváno na základě stanoviska veterinárního lékaře. Obsahuje speciální kombinaci na udržení fyziologické funkce intestinálního mikrobiomu - prebiotika (upravená kvasinková kultura, FOS, ß-glukany, MOS) a paraprobiotika (inaktivovaný Lactobacillus acidophilus), která jsou podpořena přítomností fulvokyseliny. 

Indikace:

  • při akutních a chronických gastrointestinálních problémech
  • kompenzace maldigesce
  • celková podpora trávení a gastrointestinálního systému
  • nemoci pankreatu (chronická pankreatitida, exokrinní pankreatická insuficience)
  • dlouhodobé použití u jedinců s častými recidivami poruch gastrointestinálního traktu

Složení:

Lososový protein (30 %), rýže (29 %), sušená vejce (14 %), kuřecí tuk (konzervováno tokoferoly), hydrolyzovaný lososový protein (8 %), sušená jablka, lososový olej, pivovarské kvasnice, hydrolyzovaná kuřecí játra, kultura ušlechtilých kvasinek (0,5 %), fulvokyselina (0,5 %), řasy (0,5 %, Schizochytrium limacinum), chlorid draselný, frukto-oligosacharidy (220 mg/kg), β-glukany (200 mg/kg), mannan-oligosacharidy (180 mg/kg), Yucca schidigera (150 mg/kg), extrakty z kurkumy a zeleného čaje (zdroj polyfenolů 80 mg/kg a flavonoidů 40 mg/kg), Lactobacillus acidophilus HA – 122 inaktivovaný (15×109 buněk/kg).


Dávkování

Doporučená doba pro kompenzaci maldigesce: od počátku do 12 týdnů a celoživotně v případě chronické pankreatické nedostatečnosti. Pro omezení střevních resorpčních onemocnění: do 12 týdnů. Krmivo podávejte suché nebo mírně navlhčené. Voda musí být vždy k dispozici.

Calibra VD Cat Gastrointestinal&Pancreas 2 kg


Upozornění

Před použitím nebo před prodloužením doby používání se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře. Doporučujeme nejméně jednou za 6 měsíců konzultovat další užívání s veterinářem a pokud se stav vaší kočky při užívání veterinární diety jakýmkoli způsobem zhorší, je nutné vyhledat okamžitou veterinární konzultaci.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.