Kompletní krmivo

Calibra VD Dog Hypoallergenic Skin&Coat Support 2 kg

Značka: CALIBRA

Calibra VD Dog Hypoallergenic Skin&Coat je kompletní suché krmivo pro psy, kteří potřebují podpořit zdraví kůže a srsti. Složení obsahuje protein z lososa.

NAVÍC Calibra miska nerezová 710 ml Při nákupu produktů značky Calibra v minimálně hodnotě 700 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Calibra misku nerezovou 710 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
609
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Calibra VD Dog Hypoallergenic Skin&Coat Support 2 kg

50142131

Úvod

Calibra VD Dog Hypoallergenic Skin&Coat je kompletní suché krmivo pro psy, kteří potřebují podpořit zdraví kůže a srsti. Obsahuje vybraný protein z lososa, který je navíc doplněn o hydrolyzovaného lososa, což omezuje intolerance určitých komponentů a živin. Receptura podporuje funkci pokožky v případě dermatózy a mimořádné ztráty srsti. Před použitím se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře.

Indikace:

  • management klinických symptomů způsobených nežádoucí reakcí na krmení
  • podpůrná terapie při léčbě dermatitidy, dermatózy, otitidy, alopecie nebo špatné kvality srsti
  • eliminační dieta

Složení:

Bramborový škrob (50 %), lososový protein (22 %), hydrolyzovaný lososový protein (12 %), kuřecí tuk (9 %, konzervováno tokoferoly), sušená jablka, lososový olej (2 %), řasy (1 %, Schizochytrium limacinum), frukto-oligosacharidy (220 mg/kg), betaglukany (200 mg/kg), mannan-oligosacharidy (180 mg/kg), Yucca schidigera (150 mg/kg), extrakt z kurkumy a zeleného čaje bez kofeinu (zdroj flavonoidů 160 mg/kg a polyfenolů 80 mg/kg), Lactobacillus acidophilus HA – 122 inaktivovaný (15 × 109 buněk/kg).


Dávkování

Dobu používání by měl určit veterinární lékař a měla by být 3 až 8 týdnů, pokud příznaky intolerance zmizí, může se krmivo používat neomezeně. Doba používání pro podporu funkce kůže – do 2 měsíců. Krmivo můžete podávat suché nebo mírně navlhčené. Vždy byste měli psovi poskytnout čerstvou vodu k pití.

Calibra VD Dog Hypoallergenic Skin&Coat Support 2 kg


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.