Kompletní krmivo

Calibra VD Dog Oxalate&Urate&Cystine 2 kg

Značka: CALIBRA

Calibra VD Dog Oxalate&Urate&Cystine je kompletní suché krmivo pro psy, které napomáhá optimalizovat pH moči a předchází vzniku močových kamenů.

NAVÍC Calibra miska nerezová 710 ml Při nákupu produktů značky Calibra v minimálně hodnotě 700 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Calibra misku nerezovou 710 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
595
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Calibra VD Dog Oxalate&Urate&Cystine 2 kg

50142128

Úvod

Calibra VD Dog Oxalate&Urate&Cystine je kompletní suché krmivo pro psy se sníženým obsahem bílkovin, které napomáhá optimalizovat pH moči a předcházet vzniku oxalátových, cystínových a urátových kamenů. Krmivo obsahuje kombinaci složek na podporu fyziologické funkce močového systému (směs bylin: brusinka, kopřiva a pupava bezlodyžná; vitamíny, antioxidanty a omega 3). Před použitím nebo před prodloužením doby používání se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře. 

Indikace:

  • dietetický management oxalátových, cystínových a urátových kamenů
  • dlouhodobý management při prevenci recidivy oxalátů, urátů a cystinů
  • podpora funkce močového systému

Složení:

Rýže (55 %), sušená vejce (19 %), kuřecí tuk (konzervováno tokoferoly), sušená jablka, lososový olej (2 %), hydrolyzovaná kuřecí játra, řasy (1 %, Schizochytrium limacinum), citrát draselný (1 %, látka pro alkalizaci moči), uhličitan vápenatý (1 %), směs sušených bylin Vaccinium vitis-idaea, Urtica dioica, Carlina acaulis (2 000 mg/kg), frukto- oligosacharidy (220 mg/kg), β-glukany (200 mg/kg), mannan-oligosacharidy (180 mg/kg), Yucca schidigera (150 mg/kg), kurkuma a bezkofeinový extrakt ze zeleného čaje (zdroje flavonoidů 160 mg/kg a polyfenolů 80 mg/kg), Lactobacillus acidophilus HA–122 inaktivovaný (15 × 109 buněk/kg). Zdroj vybraných bílkovin: sušená vejce.


Dávkování

Na omezení tvorby šťavelanových kamenů do 6 měsíců, pro omezení tvorby cystinových kamenů od počátku do 6 měsíců, pro omezení tvorby urátových kamenů do 6 měsíců nebo celoživotně v případě nevratné poruchy metabolismu kyseliny močové. Voda musí být vždy k dispozici. 

Calibra VD Dog Oxalate&Urate&Cystine 2 kg


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.