Kompletní krmivo

Calibra VD Dog Struvite 2 kg

Značka: CALIBRA

Calibra VD Dog Struvite je kompletní krmivo pro psy, kteří trpí tvorbou ledvinových kamenů, a jako podpora organismu při léčbě infekcí močových cest.

NAVÍC Calibra miska nerezová 710 ml Při nákupu produktů značky Calibra v minimálně hodnotě 700 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Calibra misku nerezovou 710 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
499
Doprava zdarma

O produktu: Calibra VD Dog Struvite 2 kg

50142126

Úvod

Calibra VD Dog Struvite je kompletní krmivo pro psy, kteří trpí tvorbou ledvinových kamenů, a jako podpora organismu při léčbě infekcí močových cest. Obsahuje vyvážený poměr proteinů a minerálů, navíc je doplněné o kombinaci složek na podporu fyziologické funkce močového systému (směs bylin: brusinka, kopřiva a pupava bezlodyžná; vitamíny, antioxidanty a omega 3 z lososového oleje a řas).Optimalizuje pH moči. Před použitím nebo před prodloužením doby používání se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře. 

Indikace:

  • dietetický management při léčbě a rozpouštění ledvinových kamenů
  • podpora při léčbě infekcí močových cest
  • při chronické ledvinové nedostatečnosti 

Složení:

Rýže (50 %), kuřecí protein (17 %), kuřecí tuk (konzervováno tokoferoly), sušená jablka, lososový olej, sušená vejce (4 %), chlorid sodný, hydrolyzovaná kuřecí játra, pivovarské kvasnice, řasy (0,5 %, Schizochytrium limacinum), síran vápenatý (0,4 %, látka pro okyselování moči), směs sušených bylin Vaccinium vitis-idaea, Urtica dioica, Carlina acaulis (2 500 mg/kg), frukto-oligosacharidy (220 mg/kg), β-glukany (200 mg/kg), mannan-oligosacharidy (180 mg/kg), Yucca schidigera (150 mg/kg), kurkuma a bezkofeinový extrakt ze zeleného čaje (zdroj flavonoidů 160 mg/kg a polyfenolů 80 mg/kg), Lactobacillus acidophilus HA–122 inaktivovaný (15 × 109 buněk /kg).


Dávkování

Na rozpouštění struvitových kamenů 5 až 12 týdnů, na omezení opakované tvorby struvitových kamenů – od počátku do 6 měsíců. Krmivo podávejte suché nebo mírně navlhčené. Voda musí být vždy k dispozici.

Calibra VD Dog Struvite 2 kg


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.