Kompletní krmivo

Calibra VD Dog Ultra Hypoallergenic Insect Protein 2 kg

Značka: CALIBRA
5.0

Calibra VD Dog Ultra Hypoallergenic je kompletní suché krmivo pro psy, kteří jeví známky přecitlivělosti na běžnou stravu.

NAVÍC Calibra miska nerezová 710 ml Při nákupu produktů značky Calibra v minimálně hodnotě 700 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Calibra misku nerezovou 710 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
685
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Calibra VD Dog Ultra Hypoallergenic Insect Protein 2 kg

50142125

Úvod

Calibra VD Dog Ultra Hypoallergenic je kompletní suché krmivo pro psy, kteří jeví známky přecitlivělosti na běžnou potravu, a která u nich vyvolává dermatologické nebo gastrointestinální problémy. Jedná se o eliminační dietu, která z jídelníčku psa odstraňuje problémové bílkoviny, jež by mohly způsobovat alergie. Krmivo je navíc doplněno o rýžový škrob, který je zdrojem sacharidů, kokosový olej jako alternativu k živočišnému tuku, speciální zdroj bílkovin - hmyzí protein, vysoký obsah omega 3, vitamíny a antioxidanty, biotin a organické minerály. Před použitím nebo před prodloužením doby používání se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře.

Indikace:

  • omezení příznaků (dermatologických a gastrointestinálních) přecitlivělosti na potravu
  • eliminační dieta
  • nutriční management po eliminační dietě

Složení:

Rýžový škrob (42 %), hmyzí protein (30 %), sušená jablka, kokosový olej (8 %), protein z krunýřovek (3 %), lněné semínko (2 %), lososový olej (2 %), uhličitan vápenatý, řasy (1 %), Schizochytrium limacinum), frukto-oligosacharidy (220 mg/kg), β-glukany (200 mg/kg), mannan-oligosacharidy (180 mg/kg), Yucca schidigera (150 mg/kg), Lactobacillus acidophilus HA – 122 inaktivovaný (15 × 109 buněk/kg). Zdroj bílkovin: hmyzí protein, protein z krunýřovek. Zdroj sacharidů: rýžový škrob.


Dávkování

Doba používání by měla být 3 až 8 týdnů: pokud příznaky intolerance zmizí, může se krmivo používat od počátku do jednoho roku. Zvíře by mělo mít stálý přístup k čerstvé pitné vodě.

tabiůla


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.