Kojenecká výživa pokračovací

Kendamil 2 Pokračovací mléko DHA+ MAXI 1 kg

Značka: KENDAMIL

Kendamil 2 Pokračovací mléko DHA+ MAXI 1 kg je mléčná výživa pro kojence od 6. do 12. měsíce. Plnotučné mléko volně pasoucích se krav dodává výživě přirozenější a sladší chuť.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Kendamil 2 Pokračovací mléko DHA+ MAXI 1 kg

50139190

Úvod

Hledáte kvalitní kojenecké mléko, které by vašemu dítěti zajistilo co nejpřirozenější přísun potřebných živin? Kendamil 2 Pokračovací mléko DHA+ je vhodnou volbou pro kojence od ukončeného 6. měsíce do 12. měsíce věku, pokud nemohou být přirozeně kojeni. Receptura s plnotučným mlékem má přirozenější a sladší chuť a obsahuje méně přísad a rostlinných olejů než konkurenční vzorce vyrobené z odstředěného mléka. Díky tomu jej dobře snášejí i děti s citlivějším trávením. Kendamil 2 Pokračovací mléko DHA+ nyní přinášíme ve zvýhodněném MAXI balení 1 kg.

Hlavní vlastnosti

  • vyrobeno z plnotučného mléka*
  • jediným zdrojem cukru je laktóza
  • obsahuje prebiotika GOS
  • obsahuje DHA**, která při denním příjmu 100 mg přispívá k normálnímu vývoji zraku u kojenců
  • obsahuje vitamín D**, který přispívá k normální funkci imunitního systému u dětí
  • obsahuje jód**, který přispívá k normálnímu růstu dětí
  • DHA je rostlinného původu***
  • vyrobeno bez použití GMO****
  • bez palmového oleje
  • bez rybího tuku, bez sóji

Premiová receptura uchovává nutriční bohatství a chuť plnotučného mléka

Mléka Kendamil jsou vyráběna v oblasti britského národního parku Lake District, který je znám svou panenskou přírodou a nekonečnými jezery. Uprostřed této přírody žijí na pastvinách krávy, které produkují to nejlepší plnotučné mléko, které dodává mléčné výživě Kendamil tak nezaměnitelnou chuť, potřebné vitamíny a živiny. Chov krav formou grass feeding zvyšuje procento omega 3 mastných kyselin v mléce.


Složení

Plnotučné MLÉKO (190 g tekutého MLÉKA na 100 g prášku), laktóza (z MLÉKA), demineralizovaná bílkovina MLÉČNÉ syrovátky v prášku (obohacený o alfa laktalbumin z mléka), rostlinné oleje (slunečnicový, kokosový, řepkový), galakto-oligosacharidy (2,9 % z mléka), sušené odstředěné MLÉKO, citrát vápenatý, chlorid draselný, citrát sodný, chlorid hořečnatý, hydroxid draselný, kyselina dokosahexaenová (olej z mikrořas Schizochytrium sp.T18), askorbát sodný, inositol, kyselina arachidonová (olej z Mortierella alpina), taurin, cholin bitartrát, l-thyrosin, nukleotidy (Cytidin-5´-monofosfát, sodná sůl Uridin-5´-monofosfátu, Adenosin-5´-monofosfát, sodná sůl Inosin -5′-monofosfátu, sodná sůl guanosin-5′-monofosfátu), pyrofosforečnan železitý, l-fenylalanin, l-karnitin, síran zinečnatý, vitamín E, niacin, d-pantothenát vápenatý (kys. D-panthothenová vápenatá sůl), síran měďnatý, thiamin (B1), riboflavin (B2), vitamín A, vitamín B6, síran manganatý, kyselina listová, jodid draselný, seleničitan sodný, vitamín K, vitamín D, biotin, vitamín B12. Alergeny jsou vyznačeny VELKÝMI PÍSMENY. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny. Baleno v ochranné atmosféře.


Použití

  • Umyjte si ruce, vysterilizujte veškeré pomůcky a lahvičku dle pokynů výrobce.
  • Převařte čerstvou vodu vhodnou pro kojence a nechte ji vychladnout po dobu nejdéle 30 minut.
  • Nalijte požadované množství vody (dle tabulky níže) do vysterilizované láhve.
  • Do láhve s vodou odměřte odpovídající množství prášku dle tabulky – použijte přiloženou odměrku a prášek v ní zarovnejte hranou nože.
  • Uzavřete láhev a dobře protřepejte, aby se prášek rozpustil.
  • Ochlaďte na teplotu přirozenou k pití a zkontrolujte teplotu tekutiny na vašem zápěstí.
  • Neohřívejte v mikrovlnné troubě.
  • Nespotřebovanou výživu neuchovávejte.
  • Nikdy nepřidávejte do výživy více odměrek, než je stanoveno, ani cokoliv jiného.
  • Nevkládejte dovnitř balení vlhkou odměrku.
  • Balení vždy pečlivě uzavřete a spotřebujte do 4 týdnů po otevření.
  • Skladujte na chladném a suchém místě mezi 5-20 °C.

Dávkování

1 odměrka = 4,6 g prášku na 30 ml vody. Od šestého 6 měsíce bude vaše dítě potřebovat přibližně 600 ml tohoto mléka na den. Protože každé dítě má jiné potřeby, konzultujte množství mléka se svým pediatrem.

Množství čerstvě převařené vody na 1 dávku

Počet odměrek na 1 dávku

    150 ml

      5

    180 ml

      6

    210 ml

      7


Upozornění

Kendamil 2 Pokračovací mléko DHA+ MAXI je pokračovací mléčná kojenecká výživa v prášku určená pro výživu kojenců od ukončeného 6. měsíce do 1 roku života. Potravina pro zvláštní výživu. Má být součástí smíšené a vyvážené stravy, nemá se používat jako náhrada mateřského mléka během prvních 6 měsíců. Rozhodnutí o zahájení podávaní příkrmů, včetně výjimky z pravidla věku 6 měsíců, by mělo být přijímáno jen na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy a farmacie a v závislosti na individuálních potřebách kojence. Pro zdraví kojenců je důležité dodržovat návod na přípravu a doporučení uvedená na obale. Dohlédněte na hygienu prvních zoubků.

Důležité upozornění: Kojení je nejlepším způsobem výživy pro vaše dítě. Světová zdravotnická organizace doporučuje výhradní kojení do 6 měsíců věku dítěte, a pokud je to možné, pokračovat v kojení až do dvou let věku dítěte. Vždy mějte na paměti, že rozhodnutí přestat kojit může být nevratné.


O značce

Společnost Kendal Nutricare je rodinou společností s více než 50letou tradicí výroby kojenecké výživy. Všechna mléka Kendamil nesou označení Red Tractor. Toto označení je certifikátem, který se uděluje pouze farmářům a výrobcům, kteří dodržují nejpřísnější standardy požadované na kvalitu potravin. Tento certifikát zároveň dokazuje, že všechny složky obsažené ve výrobku byly vyprodukovány a vypěstovány ve Velké Británii, což umožňuje přísnou kontrolu všech postupů při výrobě.

* Obsahuje 0,92 g mléčného tuku na 100 ml připravovaného mléka. **Dle požadavku legislativy veškerá pokračovací mléka obsahují DHA, vitamín D, jód. ***DHA (kyselina dokosahexaenová) získáná z oleje z mikrořasy Schizochytrium sp. ****Certifikováno. Geneticky modifikované složky/suroviny (dle legislativy) nebyly použity v jakékoliv fázi výroby potraviny včetně krmení pro hospodářská zvířata, ze kterých je mléko získáváno.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.