Doplněk stravy

Green idea Sleepgreen bylinný čaj 20x1,5 g

Značka: GREEN IDEA

Bylinná kompozice Green idea Sleepgreen obsahuje 5 druhů bylin, které podporují plnohodnotný spánek a relaxaci (levandule, meduňka).

89

Cena za 1 kus: 4,45 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Green idea Sleepgreen bylinný čaj 20x1,5 g

50142255

Úvod

Bylinná kompozice 6 druhů bylin Green idea Detoxiregen obsahuje pečlivě vybrané bylinky na podporu plnohodnotného spánku a relaxace. Levandule a mučenka napomáhají relaxaci a kvalitnímu spánku, meduňka navíc příznivě působí na duševní zdraví. Dobromysl přispívá k přirozené obranyschopnosti, normálnímu trávení a má antioxidační vlastnosti. Mučenka napomáhá emočnímu komfortu. Směs chutně doplňuje citronová tráva.

Hlavní vlastnosti:

  • bylinná směs v nálevových sáčcích
  • obsahuje 6 vhodně zkombinovaných bylin
  • levandule, mučenka a meduňka podporují zdravý spánek a relaxaci

Dávkování

Dospělým je doporučováno vypít 2–3 šálky čaje denně. 1 nálevový sáček zalijeme 0,25 l vroucí vody a necháme luhovat 5–10 minut. Čaj se pije teplý. Připravuje se vždy čerstvý těsně před užitím.


Složení

Levandule květ (Lavandula officinalis flos), Meduňka nať (Melissa officinalis herba), Dobromysl nať (Origanum vulgare herba), Mučenka pletní (Passiflora incarnata), Citronová tráva (Cymbopogon citratus)


Upozornění

Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do tří let, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.