Doplněk stravy

Green idea Uroregen bylinný čaj 20x1,5 g

Značka: GREEN IDEA

Bylinná kompozice 8 druhů bylin Green idea Uroregen obsahuje pečlivě vybrané bylinky na podporu správné funkce močových cest a ledvin (bříza, kopřiva).

89

Cena za 1 kus: 4,45 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Green idea Uroregen bylinný čaj 20x1,5 g

50142256

Úvod

Bylinná kompozice 8 druhů bylin Green idea Uroregen obsahuje pečlivě vybrané bylinky na podporu normální činnost ledvin, močového měchýře a močových cest. Bříza a kopřiva napomáhají udržení normálního stavu močových cest, ledvin a vylučování, kopřiva navíc podporuje vylučování vody z organismu. Zlatobýl podporuje normální funkci močové soustavy a napomáhá normální funkci prostaty. Přeslička podporuje normální funkci močové soustavy a vylučování. Směs vhodně doplňují listy a plody brusinek, květ ibišku a šípky.

Hlavní vlastnosti:

  • bylinná směs v nálevových sáčcích
  • obsahuje 8 vhodně zkombinovaných bylin
  • podporuje zdraví močových cest a ledvin (bříza, kopřiva, zlatobýl, přeslička)

Dávkování

Dospělým je doporučováno vypít 2–3 šálky čaje denně. 1 nálevový sáček zalijeme 0,25 l vroucí vody a necháme luhovat 5–10 minut. Čaj se pije teplý. Připravuje se vždy čerstvý těsně před užitím.


Složení

Bříza list (folium betula), Brusinka list a plod (Vaccinium macrocarpon folium et fructus), Kopřiva list (folium urticae), Ibišek květ (Hibiscus flos), Šípková růže plod (rosa canina fructus), Zlatobýl nať (solidago herba), Meduňka nať (melissa herba), Přeslička nať (herba equiseti).


Upozornění

Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do tří let, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.