Potraviny a nápoje

SCHÄR Maestro Vital Chléb vícezrnný bez lepku 350 g

Značka: SCHÄR

Vícezrnný chléb Maestro Vital od značky SCHÄR svým složením vyhovuje osobám s intolerancí na lepek i veganům. Praktický na výlety a delší cesty.

105

Cena za 100 g: 30,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: SCHÄR Maestro Vital Chléb vícezrnný bez lepku 350 g

50142077

Úvod

Vícezrnný chléb Maestro Vital od značky SCHÄR svým složením vyhovuje osobám s intolerancí na lepek i veganům. Hodí se také pro ty, kteří se snaží lepek ve své stravě omezit. Obsahuje slunečnicová semínka, lněná semínka i přírodní vlákninu Psyllium. Nakrájený ho lze konzumovat buď přímo nebo ho můžete do křupava opéct v toustovači i v troubě. Vakuově zabalený krájený chlebík si můžete vzít kamkoliv s sebou. Ideální na dlouhé cesty nebo výlety v přírodě.

Hlavní vlastnosti:

  • vhodný pro bezlepkovou dietu
  • ideální na toasty i topinky
  • v praktickém vakuovém balení, ideální na cesty

Složení

Kváskové těsto 14 % (rýžová mouka, pitná voda), kukuřičný škrob, pitná voda, rýžová mouka, slunečnicové semena 5,5 %, lněná semínka 5,5 %, rostlinná vláknina, celozrnná rýžová mouka 3,2 %, mouka z quinoi 2,5 %, jablečný extrakt, pekařské droždí, ciroková mouka 2,2 %, slunečnicový olej, zahušťovadlo: Hydroxypropylmethylcelulóza, přírodní aroma, jodizovaná sůl (jedlá sůl, jodid draselný), kaštanová mouka 0,7 %, celozrnná prosná mouka, kyselina: citrát vápenatý, Může obsahovat stopy sóji, vlčího bobu a hořčice.


Použití

Produkt je určen k přímé spotřebě. Může jej také rozpéct v toustovači nebo troubě.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.