Kosmetika

ISISPHARMA SENSYLIA Aqua hydratační micelární voda 250 ml

Značka: ISISPHARMA
Produktová řada: SENSYLIA

Hydratační micelární voda ISISPHARMA SENSYLIA Aqua je čisticí pleťová voda pro citlivou pleť. Odstraní make-up, hydratuje a zklidňuje pleť v jednom kroku!

389

Cena za 100 ml: 155,60 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: ISISPHARMA SENSYLIA Aqua hydratační micelární voda 250 ml

50141986

Úvod

Hydratační micelární voda ISISPHARMA SENSYLIA Aqua je čisticí pleťová voda navržená speciálně pro citlivou a dehydratovanou pleť. Přípravek na bázi patentovaného komplexu HYDRACTIV® jemně odstraňuje make-up, hydratuje a zklidňuje vaši pleť v jednom kroku! Díky rostlinnému extraktu (Imperata cylindrica) v kombinaci tetrapeptidem, okamžitě hydratuje, pomáhá pokožce vytvářet vlastní zásoby vody a zvyšuje práh její tolerance vůči vnějším agresím (např. znečištění, vítr).

Výsledek

  • vysoká čisticí účinnost
  • hydratuje, zklidňuje a chrání pokožku před vnějšími vlivy
  • osvěžující textura bez zbytků na pokožce

Složení

Fyziologické pH, bez parabenů, bez fenoxyethanolu, bez mýdla, bez parfemace. Testováno pod dermatologickou a oftalmologickou kontrolou. Svěží a příjemná vůně.


Použití

Naneste micelární vodu na vatový tampon a použijte k vyčištění pleti obličeje. Složení je natolik šetrné, že ji můžete bez obav používat k odstranění make-upu i během těhotenství nebo k očištění obličeje vašeho dítěte od 3 let. Není třeba oplachovat.


O značce

ISISPHARMA je francouzská dermatologická kosmetika, jejíž cílem je vytvářet dostupnou, účinnou a transparentní péči ve spolupráci s odborníky. Již více než 30 let zkoumají přirozené mechanismy a poruchy pokožky, s cílem zachovat a obnovit její přirozenou rovnováhu a krásu. Laboratoře reagují na potřeby klientů a ve spolupráci se zdravotníky se snaží vyvíjet dermatologická řešení, která přinášejí skutečné výsledky. Klinicky ověřená účinnost produktů respektuje všechny typy pleti včetně té nejcitlivější.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.